EUROLEAGUE

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα για το Διηπειρωτικό

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα για το Διηπειρωτικό

Με ήττα ξεκίνησε η Ρεάλ Μαδρίτης τις επίσημες υποχρεώσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η "Βασίλισσα" ηττήθηκε από την Μπαουρού (91-90) στον πρώτο αγώνα για το Διηπειρωτικό, με αποτέλεσμα να χρειάζεται νίκη με +2 για να το κατακτήσει.

Το εμπόδιο της Μπαουρού αποδείχθηκε αξεπέραστο για τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο αγώνα για το Διηπειρωτικό Κύπελλο. Η "Βασίλισσα" βρίσκεται στη Βραζιλία τις τελευταίες ημέρες για να διεκδικήσει το πέμπτο τρόπαιό της σε διάστημα ενός (ημερολογιακού) έτους, με την πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής όμως να της βάζει δύσκολα.

Η επικράτηση της Μπαουρού (91-90) της δίνει ένα μικρό προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, πλην όμως αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο. Το μείζον πάντως για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι να εξαλείψει τα "νεκρά" διαστήματα που είχε στο παιχνίδι της, στοιχείο που επέτρεψε στους νικητές να επιστρέψουν από το -17 (32-49). Με τον Ρικάρντο Φίσερ να είναι αυτός που ολοκλήρωσε την ανατροπή, με λέι απ που πέτυχε στα 4.4'' για το τέλος.

Παρεμπιπτόντως, οι παίκτες της Μπαουρού ευστόχησαν δεκαέξι (16) φορές πίσω από τη γραμμή των 6μ75, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο -πρώην παίκτης των Ισπανών- Ράφαελ Χετσχάιμερ, με 27 πόντους.

ΜΠΑΟΥΡΟΥ: Φίσερ 12, Γκαρσία 12, Ντέι 8, Τζέφερσον 10, Χετσχάιμερ 27, Μπορατσίνι 2, Ντεοντάτο 3, Μινέιρο 2, Μέιντλ 15.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Φερνάντεθ 8, Γιούλ 17, Κάρολ 18, Αγιόν 8, Τόμπκινς 12, Ροντρίγκεθ 11, Ντόντσιτς, Νοτσιόνι 4, Ματσιούλις 3, Ρέγες 9, Ερνανγκόμεθ.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ