EUROLEAGUE

Η Ρεάλ έχει το υπέρτατο κίνητρο

Η Ρεάλ έχει το υπέρτατο κίνητρο

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τις δυο σερί ήττες της Ρεάλ Μαδρίτης και το πώς θα... επιστρέψει στη σωστή ρότα, στα playoffs της Ισπανίας, ώστε να ζήσει το triple crown.

Πριν απ' όλα, ο Πάμπλο Λάσο ομολόγησε πως "στην εβδομάδα που ακολούθησε το Final Four της Euroleague, είχαμε κάποια πτώση σε όλους τους τομείς. Και σε ό,τι αφορά το σώμα μας, αλλά και σε όσα είχαν να κάνουν με το πνεύμα μας, εξ ου και οι δυο σερί ήττες. Είναι ωστόσο, ξεκάθαρο ότι πρέπει να ξαναβρούμε το ανταγωνιστικό του χαρακτήρα μας", γιατί ξεκινούν τα προημιτελικά της Liga Endesa και η Γκραν Κανάρια ψάχνει την ευκαιρία να "κλέψει" νίκη από τη Ρεάλ.

Ο Βάσκος προπονητής, πρόσθεσε ότι πως " γνωρίζουμε πολύ καλά τη δυναμική που απαιτούν τα playoffs. Η ομάδα μας έκανε πολύ καλή δουλειά, μέσα στη σεζόν και ενώ έπαιζε σε δυο απαιτητικές διοργανώσεις. Στη μία πήρε το τρόπαιο και στην άλλη, έως τώρα είναι στα playoffs. Νιώθω ήρεμος, γιατί κάναμε πολύ καλές προπονήσεις και είμαστε έτοιμοι για τη νέα πρόκληση". Ο Τζέισι Κάρολ έπαθε διάστρεμμα στο ματς με την Μπιλμπάο "δεν δεν ξέρουμε αν θα παίξει. Δεν θέλαμε να τον πιέσουμε να επιστρέψει. Είναι καλά και την τελευταία στιγμή θα αποφασίσουμε τι θα κάνει. Εφ όσον μπορεί να παίξει, θα παίξει. Πρόκειται για έναν τύπο που αντέχει τον πόνο. Πέρυσι έπαιζε όλη τη χρονιά με πρόβλημα στα γόνατα. Αν με ρωτάτε αν θα παίξει, θα σας πω "ναι", αλλά στο τέλος της ημέρας θα αποφασίσει το ιατρικό επιτελείο".

Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες, κάτι που κάνει την πρεμιέρα ακόμα πιο ιδιαίτερη. "Ξέρουμε πως όλοι πρέπει να παίξουν στο μάξιμουμ για να κάνουμε τη δουλειά μας", είπε ο Λάσο, πριν καταλήξει στο ότι "έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο για να φτάσουμε στο τέλος και αυτής της διαδρομής: το triple crown. Μέσα στη σεζόν υπάρχουν πολλές συναισθηματικές εξάρσεις, αλλά πρέπει να τις κρατήσουμε σε ένα επίπεδο".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ