EUROLEAGUE

Η μίνι αρνητική παράδοση της Ρεάλ στην Τουρκία

Η μίνι αρνητική παράδοση της Ρεάλ στην Τουρκία

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη να κάνει κάτι που αγνοεί εδώ και 18 μήνες: Να φύγει με το “διπλό” από την έδρα μίας Τουρκικής ομάδας!

Η Τουρκία δεν είναι και το πλέον φιλόξενο μέρος για την Ρεάλ Μαδρίτης τον τελευταιο 1 1/2 χρόνο. Η Πρωταθλήτρια Ισπανίας ετοιμάζεται για ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στην Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη. Ένα παιχνίδι που γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν μπαίνει στη μέση η αρνητική παράδοση που έχει χτίσει η Ρεάλ στην γειτονική μας χώρα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης λοιπόν έχει να κερδίσει σε γήπεδο της Τουρκίας από τις 23 Απριλίου 2015, όταν και είχε κερδίσει με 76-63 στο “Αμντι Πεκτσί” την... Αναντολού Εφές. Μία νίκη που της έδωσε τότε την πρόκριση στο Final Four με 3-1 νίκες, στον δρόμο προς την κατάκτηση του Τίτλου. Έκτοτε οι Μαδριλένοι έχουν δώσει πέντε αγώνες σε Τουρκικό έδαφος και έχουν γνωρίσει την ήττα και στους πέντε.

Συγκεκριμένα, η Ρεάλ αντιμετώπισε την περσινή σεζόν (2015/16) τρεις φορές την Φενέρμπαχτσε στην διοργάνωση (μία φορά στην κανονική περίοδο και μία στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης), γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες, με συνέπεια μάλιστα να μείνει εκτός Final Four. Φέτος δε, ηττήθηκε πρώτα από την Φενέρμπαχτσε για την 10η αγωνιστική της διοργάνωσης, ενώ λίγο αργότερα ηττήθηκε και από τη Νταρουσάφακα στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η συγκεκριμένη παράδοση βέβαια είναι μικρής διάρκειας και εμπλέκει μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Αν πάντως η Ρεάλ χάσει σήμερα (19:00, Live Blog από το Sport24.gr) και από την Αναντολού Εφές, τότε αυτό θα αρχίσει να γίνεται κανόνας σιγά-σιγά.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ