EUROLEAGUE

Γιουλ: "Θα μαρκάρω τον Κάρι!"

Γιουλ: "Θα μαρκάρω τον Κάρι!"

Ο Σέρχιο Γιουλ απέρριψε την πρόταση ύψους 21 εκ. δολαρίων που το έκαναν οι Ρόκετς και πλέον ξεκαθαρίζει ότι δεν υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να το "σπάσει"! Τι είπε για τον Στεφ Κάρι.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σέρχιο Γιούλ δέχτηκε πρόταση ύψους 21 εκ. δολαρίων για τρία χρόνια από τους Χιούστον Ρόκετς ωστόσο προτίμησε τη σιγουριά της Ρεάλ Μαδρίτης, υπογράφοντας νέο εξαετές συμβόλαιο με τη "Βασίλισσα"!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός γκαρντ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης με αυξημένες αποδοχές που θα τον κρατήσει στο σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όταν δηλαδή θα είναι 34 χρονών! Η ρήτρα αποδέσμευσης για το NBA είναι μικρότερη από 5.000.000 ευρώ ωστόσο ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει σκοπό να φύγει από τη Μαδρίτη!

"Πέρσι ανανέωσα για έξι χρόνια. Δεν το έκανα με σκοπό να παίξω έναν χρόνο στη Ρεάλ και μετά να φύγω για το ΝΒΑ! Το έχω επαναλάβει αρκετές φορές ότι είμαι χαρούμενος εδώ. Δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίζω στο μάξιμουμ για να βοηθάω την ομάδα μου!" ανέφερε χαρακτηριστικά στο Radio Marca.

Ο Γιουλ ρωτήθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το ενδεχόμενο η Ισπανία να αντιμετωπίσει την Team USA στον τελικό. "Μάλλον θα μαρκάρω τον Κάρι όμως αυτό το σενάριο είναι πολύ-πολύ μακρινό. Είναι λάθος να σκεφτόμαστε ότι θα παίξουμε στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά με τις ΗΠΑ. Ό,τι συνέβη, δηλαδή, στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014, όταν όλοι έλεγαν ότι θα φτάσουμε ως το τέλος της διαδρομής".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ