EUROLEAGUE

Γιουλ: "Δεν θα πάω στο ΝΒΑ το καλοκαίρι"

Γιουλ: "Δεν θα πάω στο ΝΒΑ το καλοκαίρι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παραχωρώντας συνέντευξη σε Ισπανικό μέσο ο Σέρχιο Γιουλ τόνισε ότι έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ και δεν έχει το ΝΒΑ στα άμεσα σχέδιά του, αφήνοντας πάντως ένα μικρό "παραθυράκι" για το μέλλον.

Υπάρχει πολύς κόσμος που θεωρεί ότι ο Σέρχιο Γιουλ είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος παίκτης που ΔΕΝ αγωνίζεται στο ΝΒΑ. Και ειδικά τα φετινά του "όργια", με αποκορύφωμα το τελευταίο νικητήριο καλάθι που σημείωσε στο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα , φαίνεται να επιβεβαιώνουν αυτό τον ισχυρισμό.

Με αφορμή λοιπόν τα νέα κατορθώματά του, ο Ισπανός γκαρντ κλήθηκε για ακόμα μία φορά να μιλήσει για τις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο των Houston Rockets, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ και φέρονται να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος για τα πλάνα του.

" Αποτελεί σίγουρα πειρασμός το να αγωνιστείς στο ΝΒΑ, αλλά είμαι χαρούμενος στην Ρεάλ. Θέλω να συνεχίσω να βρίσκομαι σε ένα μέρος σαν αυτό και να κατακτώ τίτλους, ειδικά με την αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιουλ, πριν συμπληρώσει στην συνέχεια: " Δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά ανανέωσα πριν λίγο καιρό το συμβόλαιό μου για άλλα έξι χρόνια και δεν πρόκειται να πάω στο ΝΒΑ το καλοκαίρι". Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Γιουλ λήγει το καλοκαίρι του 2021.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ