EUROLEAGUE

"Έχουν θράσος όσοι δεν υπολογίζουν τη Ρεάλ!"

"Έχουν θράσος όσοι δεν υπολογίζουν τη Ρεάλ!"

Η Ρεάλ κινδυνεύει να μείνει εκτός playoffs όμως οι οργανωμένοι οπαδοί της "Βασίλισσας" εξήγησαν πως αν οι Μαδριλένοι προκριθούν, άλλοι θα πρέπει να φοβούνται (PHOTO)!

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υποχρεώνει τη Ρεάλ Μαδρίτης να διεκδικήσει την πρόκρισή της στα playoffs στις προσεχείς αναμετρήσεις με τη Λαμποράλ Κούτσα (1/4, εκτός) και Χίμκι (7/4, εντός).

Η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει ρεκόρ 6-6 στον ΣΤ' όμιλο του Top-16 και κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας ωστόσο οι οργανωμένοι οπαδοί των Μαδριλένων, "Berserkers", εξέδωσαν ανακοίνωση εκφράζοντας τη στήριξή τους στον Πάμπλο Λάσο και τους παίκτες του!

"Απομένουν μόνο δυο παιχνίδια στο Top-16 στα οποία διεκδικούμε, αφενός, την... ύπαρξή μας στα προημιτελικά της Euroleague, αφετέρου, την ευκαιρία να παλέψουμε ως το τέλος για να κατακτήσουμε τον τίτλο και να κάνουμε το repeat. Πολύς κόσμος σας βλέπει εκτός playoffs ομως εμείς σας πιστεύουμε 100%! Πιστεύουμε στην ποιότητά σας, ως προπονητές και ως παίκτες.

Τα τελευταία πέντε χρόνια η ομάδα κατακτά συνεχώς τίτλους ενώ ολοκλήρωσε τέλεια την περσινή σεζόν, πανηγυρίζοντας όλα τα τρόπαια. Φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κατακτήσει ήδη το Διηπειρωτικό και το Copa del Rey. Έχουν τεράστιο θράσος όσοι δεν σας υπολογίζουν, όσοι νομίζουν ότι έχετε ήδη αποκλειστεί! Δεν μπορούν να υποτιμήσουν την καρδιά του πρωταθλητή.

Πρέπει να αποκτήσετε ξανά αυτοπεποίθηση, να παίζετε το κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελεταίο, να παίζετε άμυνα με τεράστια ένταση και να παλεύετε για κάθε ριμπάουντ, σαν να είναι το πιο καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού. Aν περάσετε στην επόμενη φάση, άλλοι θα πρέπει να αρχίσουν να φοβούνται την πραγματική πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Συνεχίστε να υπερασπίζεστε το έμβλημά μας με υπερηφάνεια. Μας κάνει το ίδιο, είτε χάνετε, είτε κερδίζετε θα είμαστε στο πλευρό σας".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ