EUROLEAGUE

Επιστρέφει ο Ρούντι Φερνάντεθ

Επιστρέφει ο Ρούντι Φερνάντεθ

Ο Ρούντι Φερνάντεθ υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση στις 3 Δεκεμβρίου, τις τελευταίες ημέρες προπονείται μαζί με τους συμπαίκτες του ενώ θα πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά έπειτα από τρεις μήνες την Κυριακή (13/3).

Ο Ρούντι Φερνάντεθ ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό πρόβλημα στη μέση κι έτσι υποβλήθηκε σε επέμβαση στις 3 Δεκεμβρίου, απουσιάζοντας από τα τελευταία 31 παιχνίδια της Ρεάλ σε όλες τις διοργανώσεις: 15 στη Liga Endesa, 13 στην Euroleague και 3 στο Copa del Rey.

O Ισπανός γκαρντ-φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης προπονείται τις τελευταίες ημέρες μαζί με τους συμπαίκτες του ενώ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά έπειτα από τρεις μήνες την Κυριακή (13/3), στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ανδόρα.

Θεωρητικά ο Ρούντι είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο ματς της Παρασκευής (11/3, 19:45) με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας ωστόσο ο Πάμπλο Λάσο δεν πρόκειται να ρισκάρει σε ένα ματς όπου η "Βασίλισσα" θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στα playoffs της Euroleague.

Φέτος ο Φερνάντεθ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε επτά ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας 10 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ μ.ό. ενώ η επιστροφή του έρχεται στο πιο κρίσιμο σημείο για τη Ρεάλ που έχει ρεκόρ 5-4 στον ΣΤ' όμιλο.

PHOTO CREDITS: Diario As

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ