EUROLEAGUE

Επιστρέφει ο Ντόντσιτς, εκτός για δύο εβδομάδες ο Αγιόν

Επιστρέφει ο Ντόντσιτς, εκτός για δύο εβδομάδες ο Αγιόν
REAL MADRID BALONCESTO / TWITTER

Ο Γκουστάβο Αγιόν θα χάσει τους υπόλοιπους αγώνες της κανονικής περιόδου, αλλά ο Λούκα Ντόντσιτς θα κάνει απόψε την επανεμφάνισή του στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Ζαλγκίρις.

Η Ρεάλ δίνει απόψε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια στην κούρσα για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης της EuroLeague (στη Μαδρίτη με την Ζαλγκίρις στις 21:45) και τα νέα για τους τραυματίες των Μαδριλένων είχαν γλυκόπικρη γεύση. Πικρή επειδή ο Γκουστάβο Αγιόν θα χρειαστεί να μείνει για δύο εβδομάδες εκτός δράσης λόγω του διαστρέμματος που υπέστη προχθές , με αποτέλεσμα να χάσει πιθανότατα τους τελευταίους τρεις αγώνες της κανονικής περιόδου. Γλυκιά, διότι επιστρέφει απόψε ο Λούκα Ντόντσιτς.

Έπειτα από απουσία δύο εβδομάδων λόγω του τραυματισμού που υπέστη στον μηρό κατά τη διάρκειας προπόνησης, ο 19χρονος Σλοβένος θα κάνει απόψε την επανεμφάνισή του στους αγώνες της Ρεάλ. Η ισπανική ομάδα έδωσε τρεις αγώνες στην EuroLeague χωρίς τον Ντόντσιτς, έχοντας απολογισμό δύο νίκες (επί του Παναθηναϊκού με 92-75 και της Αρμάνι με 88-77) και μία ήττα (από τη Βαλένθια με 88-96). Στο ισπανικό πρωτάθλημα η Ρεάλ ηττήθηκε από τη Μπαρτσελόνα (72-94) και νίκησε εκτός έδρας την Σαραγόσα (96-81) απόντος του Ντόντσιτς.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ