EUROLEAGUE

Επίσημο: Τέλος ο Ματσιούλις από τη Ρεάλ Μαδρίτης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γιόνας Ματσιούλις, μετά από τρεισήμισι χρόνια κοινής πορείας. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague με άλλη ομάδα ο 33χρονος φόργουορντ.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά από το πρωί της Παρασκευής (2/3) ο Γιόνας Ματσιούλις. Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον 33χρονο φόργουορντ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της για τρεισήμισι χρόνια, πανηγυρίζοντας -εκτός των άλλων- την κατάκτηση της EuroLeague το 2015.

Ο μηδαμινός χρόνος συμμετοχής του φέτος, όπως επίσης το γεγονός πως σε ελάχιστες περιπτώσεις βρισκόταν εντός αποστολής για τους αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης έπαιξαν τον ρόλο τους στη συγκεκριμένη κίνηση. Θυμίζουμε πως ο παίκτης είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2016 συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με τη "Βασίλισσα", το οποίο βέβαια δεν εξάντλησε.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods δεν έχει πάντως δικαίωμα να αγωνιστεί φέτος στην EuroLeague με τα χρώματα άλλης ομάδας. Μπορεί να υπογράψει όπου θέλει, δίχως περιορισμούς, αλλά δίχως να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ