EUROLEAGUE

Ενοχλήσεις στον αστράγαλο ο Ράντολφ

Ενοχλήσεις στον αστράγαλο ο Ράντολφ
ACB

Ένα ακόμη πρόβλημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης: ο Άντονι Ράντολφ αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση της ισπανικής ομάδας, με πρόβλημα στον αστράγαλο. Τι δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο.

Στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, την ώρα που διακυβεύεται η πρόκριση στο Final Four, η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει το απουσιολόγιό της να γεμίζει. Ξανά. Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/4) η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε πως ο Φακούντο Καμπάσο θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση , πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει όλη τη σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Λίγες ώρες αργότερα, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα: ο Άντονι Ράντολφ αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση επί ισπανικού εδάφους λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Ο φόργουορντ της "Βασίλισσας" αναγκάστηκε να περάσει τις τελευταίες ώρες πριν από το ταξίδι για την Αθήνα στο φυσικοθεραπευτήριο, με τον Πάμπλο Λάσο να ενημερώνει τους δημοσιογράφους για το νέο απρόοπτο. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε πως έχουν τα πράγματα, δίχως να διευκρινίσει αν ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος έστω για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών. Το σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσει την αποστολή για την ελληνική πρωτεύουσα.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το διάστημα απουσίας του Φακούντο Καμπάσο από την δράση, δήλωσε πως " είναι θέμα των γιατρών αυτό. Προσπαθήσαμε να τον διαχειριστούμε τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Όταν κάνεις αρθροσκόπηση, είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να μείνεις εκτός για μερικές εβδομάδες. Δεν ξέρω αν μιλάμε για τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. Δεν είμαι αυτός που θα απαντήσει σε κάτι τέτοιο. Ελπίζω να τον έχουμε κοντά μας το συντομότερο δυνατό", ενώ σε ερώτηση για το πώς αλλάζουν τα σχέδιά του μετά από την απουσία του βραχύσωμου γκαρντ, απάντησε:

" Αλλάζει αρκετά πράγματα για εμάς, αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι έχουμε πάρει μάστερ στους τραυματισμούς φέτος. Όταν τον Αύγουστο μου είπαν ότι δεν θα έχουμε σχεδόν για όλη τη σεζόν τον Σέρχιο Γιουλ, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε διάφορα. Μάθαμε όμως να σηκώνουμε κεφάλι. Τώρα ήρθε το πρόβλημα του Φακούντο, στο πιο ακατάλληλο σημείο της σεζόν. Γι αυτό όμως έχουμε τον Τσέισον Ραντλ και τον Λούκα Ντόντσιτς στην ομάδα, όπως κι άλλα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν στην ίδια θέση".

Πέραν της επιβεβαίωσης περί απουσίας του Σέρχιο Γιουλ από την αποστολή της ισπανικής ομάδας για τα δύο πρώτα παιχνίδια των playoffs, ήρθε κι η ενημέρωση πως " ευτυχώς ο Ρούντι (Φερνάντεθ) προπονήθηκε κανονικά, μετά από μια εβδομάδα ξεκούρασης που είχε".

Σε ό,τι αφορά στην προσωπική μονομαχία με τον Τσάβι Πασκουάλ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από τις μάχες των περασμένων ετών με την Μπαρτσελόνα, είπε: " Μόνο καλά λόγια έχω να πω για τον Τσάβι. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, κάθε παιχνίδι που έχουμε παίξει είναι διαφορετικό. Στο τέλος, όπως λέω πάντα, οι προπονητές έχουμε τη δική μας σημαντικότητα, αλλά οι παίκτες είναι αυτοί που μετράνε. Αυτοί σκοράρουν, όχι εμείς. Η δουλειά ενός προπονητή φαίνεται σε βάθος χρόνου. Ο Τσάβι είναι ένας τεράστιος προπονητής. Είναι σπουδαίο να παίζεις στα playoffs απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, πόσω μάλλον όταν αυτή έχει στον πάγκο της τον Τσάβι Πασκουάλ. Του εύχομαι καλή τύχη, αλλά μετά τα playoffs". (γελάει)

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ