EUROLEAGUE

Ένα καλό και ένα (όχι και τόσο) κακό νέο για Γιουλ

Ένα καλό και ένα (όχι και τόσο) κακό νέο για Γιουλ

Ο Σέρχιο Γιουλ δεν θα δώσει το "παρών" στο Copa del Rey, παρά την αρχική αισιοδοξία. Δεν αργεί η επιστροφή του στην δράση, την ώρα που οι Γκουστάβο Αγιόν και Άντονι Ράντολφ βρίσκονται στον.. προθάλαμο της δωδεκάδας.

Από την στιγμή που πριν από μερικές ώρες έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των προημιτελικών στο Copa del Rey , το μυαλό όλων πήγε στον Σέρχιο Γιουλ και το κατά πόσο θα μπορέσει να βοηθήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ηγέτης της "Βασίλισσας" έχει κλείσει σχεδόν έξι μήνες στα "πιτς" μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη τον Αύγουστο , συνεχίζει την εντατική δουλειά με τους φυσικοθεραπευτές και τους γιατρούς της ισπανικής ομάδας, αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να πατήσει το παρκέ και να αγωνιστεί.

Ακόμη κι αν μιλάμε για παιχνίδια που θα γίνουν σε περίπου είκοσι μέρες. Όπως εξήγησε ο Αλμπέρτο Ερέρος για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σέρχιο Γιουλ "δεν πιστεύω ότι θα παίξει", την ώρα που πρόσθεσε πως " ο Άντονι Ράντολφ και ο Γκουστάβο Αγιόν έχουν περισσότερες πιθανότητες".

Δεδομένης της σοβαρότητας του τραυματισμού και των τίτλων που κρίνονται στο τέλος της σεζόν, μοιάζει κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως ο Πάμπλο Λάσο δεν έχει καμία διάθεση να ζορίσει τον Σέρχιο Γιουλ να επιστρέψει στην δράση πριν ο ίδιος νιώσει απόλυτα έτοιμος και υγιής. Έτσι κι αλλιώς, ο μεγάλος στόχος της "Βασίλισσας" είναι να έχει τους τρεις λαβωμένους παίκτες σε θέση... μάχης στο φινάλε της regular season της EuroLeague, έτσι ώστε στα playoffs να παρουσιαστεί η ισπανική ομάδα σε απόλυτη ετοιμότητα.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ