EUROLEAGUE

"Έκλεισε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κούζμιτς"

"Έκλεισε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κούζμιτς"

Το όνομα του Όγκνιεν Κούζμιτς εξακολουθεί να "παίζει" στο ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης, με το πιο πρόσφατο δημοσίευμα να κάνει λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών.

Μετά από μία μέτρια σεζόν στον Παναθηναϊκό, ο Όγκνιεν Κούζμιτς "εκτόξευσε" τις μετοχές του με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, χάρη στους 9.4 πόντους και τα 7 ριμπάουντ που είχε κατά μέσο όρο τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Κάπως έτσι, είδε το όνομά του να "παίζει" για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία να κάνουν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών! Ο δημοσιογράφος του "Onda Madrid", Κάρλος Σάντσες Μπλας, έκανε λόγο για ολοκλήρωση της μεταγραφής του 27χρονου σέντερ στο WiZink Center της Μαδρίτης.

Αν υπάρξει επιβεβαίωση της πληροφορίας, τότε αυτό θα φέρει ανακατατάξεις στο ρόστερ της "Βασίλισσας", αφού κάποιος ψηλός θα... περισσεύει. Με τον Οθέλο Χάντερ να είναι ο πρώτος επιλαχών για να αποχωρήσει, μιας και δεν ενθουσίασε με την παρουσία του φέτος. Κάτι που τον έχει μετατρέψει στον πιο αδύναμο κρίκο της φροντ λάιν της ομάδας του Πάμπλο Λάσο.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ