EUROLEAGUE

Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Ρούντι

Δεν παίζει με  Ολυμπιακό ο Ρούντι

Ο Ρούντι Φερνάντεθ δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στον Ολυμπιακό (9/2, 21:45, Live Blog από το Sport24.gr), καθώς θα πάρει απουσία από την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague.

H Ρεάλ Μαδρίτης στην 22η "στροφή" της EuroLeague θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό (9/2, 21:45, Live Blog από το Sport24.gr) και ο Πάμπλο Λάσο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα στην ποδοκνημική, ενώ εκτός θα παραμείνει ο Γκουστάβον Αγιόν που θέτει υποψηφιότητα, όμως, να προλάβει το Copa Del Rey (15-18/2).

"Έχει γυρίσει το πόδι του Ρούντι και δεν θα αγωνιστεί. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι καλά. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί καλά και πρέπει να αντιδράσουμε έπειτα από μία εβδομάδα που περιελάμβανε δύο ταξίδια (σ.σ. στη Μόσχα και στην Ανδόρα). Ο Αγιόν έχει αρχίσει προπονήσεις και ήδη συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Δεν θα παίξει αύριο (σ.σ. 9/2 με τον Ολυμπιακό) και την Κυριακή (σ.σ. 11/2 με την Τενερίφη) και θα δούμε πώς θα είναι στο Copa Del Rey (15-18/2)", είπε ο Πάμπλο Λάσο.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ στην EuroLeague της φετινής σεζόν έχει μετρήσει 17 συμμετοχές κι έχει μέσο όρο 8 πόντους, 2,5 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ, 0,9 κλεψίματα και 0,6 λάθη.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ