EUROLEAGUE

Αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης της νέας σεζόν

Αυτή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης της νέας σεζόν

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε την φωτογράφιση της ενόψει της νέας σεζόν, με τους παίκτες να διαλέγουν και νούμερα. Πρώτο φιλικό ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή (16/9).

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε την φωτογράφιση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και η φανέλα των πρωταθλητών Ισπανίας έχει αλλαγές, καθώς έχει προστεθεί περισσότερο μπλε και λιγότερο μαύρο στην περίφημη λευκή εμφάνιση.

Ο Πάμπλο Λάσο έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του και διαθέτει την ίσως ισχυρότερη φροντ-λάιν στην Euroleague ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας τους Γκουστάβο Αγιόν, Οθέλο Χάντερ, Άντονι Ράντολφ, Αντρές Νοτσιόνι, Φελίπε Ρέγιες, Τρέι Τόμπκινς, Άλεξ Σουάρες, συν τον Γιόνας Ματσιούλις που μπορεί να παίξει και στο "4".

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ρεάλ Μαδρίτης φέτος είναι τα εξής: Άντονι Ράντολφ (Κουμπάν), Οθέλο Χάντερ (Ολυμπιακός), Ντοντέι Ντρέιπερ (Κουμπάν), Άλεξ Σουάρες (Μπλμπάο, δανεικός).

Οι 4 καινούργιοι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης

Related content

Όσον αφορά τους αριθμούς στις φανέλες, ο Οθέλο Χάντερ επέλεξε το "21", ο Άντονι Ράντολφ το "3", ο Ντοντέι Ντρέιπερ το "4", ενώ ο Άλεξ Σουάρες διάλεξε το "36".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ