EUROLEAGUE

Ανησυχία για Αγιόν στην Ρεάλ

Ανησυχία για Αγιόν στην Ρεάλ
REAL MADRID BALONCESTO / TWITTER

Ο τραυματισμός του Γκουστάβο Αγιόν στον αριστερό αστράγαλο στον τελευταίο αγώνα της Ρεάλ ανησυχεί τους Μαδριλένους, αφού εκφράζονται φόβοι ότι ίσως ο Μεξικανός μείνει εκτός δράσης για μερικές εβδομάδες.

Η χθεσινή (20/3) ήττα από την Βαλένθια για την 27η αγωνιστική της EuroLeague δεν ήταν το μόνο άσχημο μαντάτο για την Ρεάλ. Ακόμα χειρότερο για τους Μαδριλένους ήταν ότι λίγο πριν το τέλος του αγώνα είδαν τον Γκουστάβο Αγιόν να "γυρίζει" τον αριστερό του αστράγαλο και να αποχωρεί από το παρκέ, σκορπίζοντας ανησυχία στους κόλπους της ομάδας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία, στην Ρεάλ εκφράζονται φόβοι ότι ενδέχεται ο Μεξικανός σέντερ να έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα. Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο, τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα αγωνιστεί στον αυριανό (22/3) κρίσιμο αγώνα με την Ζαλγκίρις (εκ των άμεσων ανταγωνιστών για μία θέση στην τετράδα δηλαδή), ενώ ενδέχεται να χάσει και τα παιχνίδια εμ Ερυθρό Αστέρα (30/3) και Μπάμπεργκ (6/4).

Μέχρι πάντως να υπάρξει διάγνωση στην Ρεάλ το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι υπομονή, ελπίζοντας ότι ο Αγιόν θα αποδειχθεί γερή κράση και θα έχει αποφύγει τα χειρότερα.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ