EUROLEAGUE

Ανανέωσε ο Ρούντι Φερνάντεθ, έκλεισε Ντεκ η Ρεάλ

Ανανέωσε ο Ρούντι Φερνάντεθ, έκλεισε Ντεκ η Ρεάλ
EUROKINISSI

Σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων στα ΜΜΕ της Ισπανίας, η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με τον Ρούντι Φερνάντεθ για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα δύο χρόνια, ενώ "έκλεισε" και τον MVP του πρωταθλήματος της Αργεντινής, Γκάμπριελ Ντεκ.

Η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμα, ωστόσο στην Ρεάλ κάνουν ήδη τον προγραμματισμό τους για την επόμενη σεζόν. Στο πλαίσιο αυτού, σύμφωνα τουλάχιστον με τα ΜΜΕ της Μαδρίτης, η πρωταθλήτρια Ευρώπης συμφώνησε με τον Ρούντι Φερνάντεθ για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2020, ενώ "έκλεισε" και τον Γκάμπριελ Ντεκ (23 χρονών, 1.95 μέτρα, φόργουορντ) για την επόμενη σεζόν.

Ο Φερνάντεθ την φετινή σεζόν έχει 9 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο με 44.6% στα τρίποντα στην ACB, ενώ στην EuroLeague είχε 7.4 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ μέσο όρο. Το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι, με τις συζητήσεις με την Ρεάλ να παρουσιάζονται ως "παγωμένες" τον τελευταίο καιρό.

Ο Ντεκ αναδείχθηκε την φετινή σεζόν MVP του πρωταθλήματος της Αργεντινής τόσο στην κανονική περίοδο όσο και στα playoffs. Αγωνίζεται και στις δύο θέσεις των φόργουορντ και φέτος είχε 20 πόντους, 5.9 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο. Προκειμένου να αποκτηθεί η Ρεάλ πλήρωσε buy-out ύψους 200.000 ευρώ στην Σαν Λορέντζο.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ