EUROLEAGUE

Ανακοίνωσε Ταβάρες η Ρεάλ

Cleveland Cavaliers' Edy Tavares (40) drives past Toronto Raptors' Lucas Nogueira (92), from Brazil, in the second half of an NBA basketball game, Wednesday, April 12, 2017, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
AP Photo/Tony Dejak AP

Παίκτης της Ρεάλ πρέπει να θεωρείται πλέον ο Έντι Ταβάρες, με τους Μαδριλένους να ανακοινώνουν ότι υπέγραψαν μαζί του συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων.

Υπήρχε καπνός και όπως φαίνεται υπήρχε τελικά και φωτιά. Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Έντι Ταβάρες (25 χρονών, 2.21 μέτρα, σέντερ) και μάλιστα με τριετές συμβόλαιο!

Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Γκουστάβο Αγιόν θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, το όνομα του σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν το πρώτο που εξέτασαν στην Ρεάλ, μην έχοντας πρόβλημα από την διαρροή του ονόματός του. Και μάλλον κάτι ήξεραν, αφού η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, με τον άλλοτε ΝΒΑερ να αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

Ο Ταβάρες αναμένεται να δώσει δύναμη σε μία "ασθενική" γραμμή ψηλών της Ρεάλ, η οποία "πληγώθηκε" μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς του Όγκνιεν Κούζμιτς (ρήξη χιαστού, χάνει την σεζόν) και Γκουστάβο Αγιον (επέμβαση στον αριστερό ώμο, ενδέχεται να μείνει εκτός δράσης έως και 4 μήνες).

Ο Ταβάρες επιλέχθηκε στο Νο43 του ντραφτ του 2014 από τους Χωκς. Δεν κατάφερε ωστόσο ουσιαστικά να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ, παίρνοντας μέρος μόλις σε 13 αγώνες την διετία 2015-2017, έχοντας 2.5 πόνοτους και 2.5 ριμπάουντ μέσο όρο. Την περσινή σεζόν ωστόσο αναδείχθηκε "Αμυντικός της χρονιάς" στην G-League, έχοντας 10.6 πόντους, 7.7 ριμπάουντ και 2.7 κοψίματα μέσο όρο με την φανέλα των Ράπτορς 905 (θυγατρική ομάδα των Τορόντο Ράπτορς).

Την φετινή σεζόν την ξεκίνησε στην G-League, προλαβαίνοντας να παίξει μόλις σε ένα παιχνίδι με τους Ραπτορς 905, έχοντας 13 πόντους, 10 ριμπάουντ και 3 κοψίματα σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Στα VIDEO που παρατίθενται μπορείτε να δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του από το πρωτάθλημα της G-League:







AP Photo/Tony Dejak
TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ