EUROLEAGUE

Αμφίβολος ο Ντόντσιτς με Παναθηναϊκό

Αμφίβολος ο Ντόντσιτς με Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

Ο Λούκα Ντόντσιτς τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση της Ρεάλ και η συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό (8/3, 22:00) θεωρείται αμφίβολη.

Η Ρεάλ δίνει την Πέμπτη (8/3, 22:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό έναν από τους κρισιμότερους αγώνες στην κούρσα για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague και ενδεχομένως να μην έχει τον Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος άσος υπέστη μυικό τραυματισμό στον έναν μηρό κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής προπόνησης των Μαδριλένων και σύμφωνα με την "As" η παρουσία του στον αυριανό αγώνα θεωρείται -στην καλύτερη περίπτωση- αμφίβολη.

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν είναι μόνο ο καλύτερος παίκτης της Ρεάλ, αλλά και βασικός υποψήφιος για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της κανονικής περιόδου. Τη σεζόν που διανύουμε είναι πρώτος στην EuroLeague στο Index Rating (+555), δεύτερος σε πόντους (409), πέμπτος σε αμυντικά ριμπάουντ (97), όγδοος σε ασίστ (109) και ένατος σε κλεψίματα (28). Έχει 17 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Την τελευταία διετία ο 19χρονος γκαρντ/φόργουορντ έχει απουσιάσει μόνο σε έναν από τους 59 αγώνες που έχει δώσει συνολικά η Ρεάλ στην EuroLeague. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2016-17, στον αγώνα της Ρεάλ με τη Μπάμπεργκ, όταν η ισπανική ομάδα είχε επικρατήσει με 91-89 επί γερμανικού εδάφους.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ