EUROLEAGUE

Αμφίβολοι Ντόντσιτς, Τόμπκινς και Ράντολφ στην Ρεάλ

Αμφίβολοι Ντόντσιτς, Τόμπκινς και Ράντολφ στην Ρεάλ
ΑCB

Ο Πάμπλο Λάσο δήλωσε ότι η συμμετοχή των άρρωστων Λούκα Ντόντσιτς και Τρέι Τόμπκινς καθώς και αυτή του ανέτοιμου Άντονι Ράντολφ στον αυριανό (25/1) αγώνα με την Αναντολού Εφές θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την Ρεάλ Μαδρίτης. Με τον Άντονι Ράντολφ να κάνει την πρώτη προπόνησή του έπειτα από απουσία 2 1/2 μηνών λόγω τραυματισμού και να είναι αμφίβολος για τον αυριανό (25/1) αγώνα με την Αναντολού Εφές για την 20η αγωνιστική της EuroLeague, η Ρεάλ είναι αναγκασμένη να περιμένει να δει την κατάσταση δύο ακόμα παικτών ενόψει του παιχνιδιού.

Ο λόγος για τους Λούκα Ντόντσιτς (αμυγδαλίτιδα) και Τρέι Τόμκινς (στομαχικές διαταραχές) οι οποίο απουσίασαν από την τελευταία προπόνηση της ομάδας και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα αγωνιστούν.

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, δήλωσε σχετικά: "Ο Λούκα (Ντόντσιτς) δεν έχει κάνει προπόνηση μέχρι σήμερα. Είχε ένα κακό Σαββατοκύριακο και θα χρειαστεί να αναρρώσει. Ο Τόμπκινς είχε στομαχικά προβλήματα και ελπίζω να είναι έτοιμος. Ο Ράντολφ έκανε την πρώτη του ολοκληρωμένη προπόνηση, όμως πρέπει να τον εντάξουμε σταδιακά στην ομάδα. Δεν ξέρουμε αν θα παίξει ή όχι. Έχουμε σε… καραντίνα αυτούς τους τρεις, όλοι οι υπόλοιποι είναι εντάξει".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ