EUROLEAGUE

Άμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ταβάρες

Cleveland Cavaliers' Edy Tavares poses for a portrait during the NBA basketball team media day, Monday, Sept. 25, 2017, in Independence, Ohio. (AP Photo/Ron Schwane)
Cleveland Cavaliers' Edy Tavares poses for a portrait during the NBA basketball team media day, Monday, Sept. 25, 2017, in Independence, Ohio. (AP Photo/Ron Schwane) AP PHOTO/RON SCHWANE

Από την στιγμή που η ρακέτα είναι άδεια, η Ρεάλ Μαδρίτης επισπεύδει τη διαδικασία απόκτησης του Έντι Ταβάρες, βάζοντας άμεσα στο αεροπλάνο τον 25χρονο σέντερ. Στόχος να παίξει την Κυριακή (12/11) απέναντι στην Μπαρτσελόνα!

Η απόκτηση του Έντι Ταβάρες από τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι προ των πυλών, με ισπανικά δημοσιεύματα να επισημαίνουν ότι η άφιξή του στο WiZink Center θα γίνει άμεσα. Η ταχύτητα με την οποία ενήργησε η "Βασίλισσα" στην περίπτωσή του, αποσπώντας το "ναι" για συμβόλαιο τριών ετών, καταδεικνύει -σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές- πως η ισπανική ομάδα είχε αρχίσει να δουλεύει την περίπτωσή του πριν ακόμη τραυματιστεί ο Γκουστάβο Αγιόν. Μόλις λοιπόν ο έμπειρος σέντερ μπήκε στο χειρουργείο, απλά λειτούργησε ακόμη πιο γρήγορα ο μηχανισμός της Ρεάλ Μαδρίτης για να "κλείσει" η μεταγραφή.

Όπως είναι σαφές, ο οσονούπω νέος παίκτης της ομάδας του Πάμπλο Λάσο δεν πρόκειται να αγωνιστεί την Πέμπτη (9/11) απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αντίθετα, στόχος είναι να βρίσκεται μέχρι εντός των επόμενων τριών ημερών στη Μαδρίτη για να προπονηθεί και να βρίσκεται στη δωδεκάδα της "Βασίλισσας" για το "clasico" της Κυριακής (12/11, 19:30) με την Μπαρτσελόνα, για να ακολουθήσει το ντεμπούτο του στην EuroLeague, στη διάρκεια της δεύτερης "διαβολοβδομάδας" της διοργάνωσης, εκεί όπου η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Μπασκόνια (14/11, εκτός) και την Ουνικάχα Μάλαγα (16/11, εντός).

Η ανακοίνωση της απόκτησής του αναμένεται ίσως κι εντός της ημέρας (8/11), με τον παίκτη να αποχαιρετά πολύ γρήγορα τους Raptors 905, θυγατρική των Toronto Raptors στη G-League.

AP Photo/Ron Schwane

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ