EUROLEAGUE

Αλλάζει όνομα το γήπεδο της Ρεάλ

Αλλάζει όνομα το γήπεδο της Ρεάλ

Νέο όνομα θα έχει πλέον το γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού η προηγούμενη χορηγός εταιρεία του γηπέδου εξαγοράστηκε από μία τράπεζα.

Ο περισσότερος κόσμος, συμπεριλαμβανομένων των κατοίκων της Μαδρίτης, ξέρουν την κοινή έδρα των Ρεάλ Μαδρίτης και Εστουντιάντες ως "Παλάθιο Ντε Ντεπόρτες". Εδώ και δύο χρόνια βέβαια το γήπεδο έχει μετονομαστεί σε Barclaycard Center λόγω της αγοράς του γηπέδου από τον συγκεκριμένο χορηγό. Και πλέον θα έχει άλλο όνομα.

Όπως αποκάλυψε η Ισπανική εφημερίδα "Marca", η τράπεζα WiZink εξαγόρασε από την εταιρία Barclay την πιστωτική κάρτα Barclaycard σε Ισπανία και Πορτογαλία. Απολύτως λογικά λοιπόν, μαζί με αυτή την αγορά πέρασαν στην κατοχή της και οι όποιες επενδύσεις έγιναν υπό το όνομα της Barclaycard. Και μία από αυτές ήταν το γήπεδο των Ρεάλ Μαδρίτης και Εστουντιάντες, το οποίο πλέον θα μετονομαστεί σε WiZink Center!

Η συγκεκριμένη κίνηση βέβαια δεν αναμένεται να έχει κάποια αγωνιστική επίπτωση για την Ρεάλ Μαδρίτης ή την Εστουντιάντες. Απλώς σημαίνει ότι οι φίλαθλοί τους θα πρέπει πλέον να συνηθίσουν στην ιδέα ότι πλέον η έδρα τους θα αλλάξει εκ νέου όνομα.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ