EUROLEAGUE

Αγιόν για δύο χρόνια στη Ρεάλ

Αγιόν για δύο χρόνια στη Ρεάλ

Έπειτα από μια τριετία στο ΝΒΑ κι αφού διευθέτησε την εκκρεμότητα με την Μπαρτσελόνα, ο Γκουστάβο Αγιόν υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και σήμερα (23/09) φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της ''Βασίλισσας''.

Ο 29χρονος Μεξικανός σέντερ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο τον Φεβρουάριο όμως επέστρεψε δριμύτερος, έκανε θραύση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η οικονομική... εκκρεμότητα προς την Μπαρτσελόνα ύψους 290.000 χιλιάδων ευρώ διευθετήθηκε (σ.σ. οι Καταλανοί είχαν τα δικαιώματα του Γκουστάβο Αγιόν, πριν αυτός αγωνιστεί στο ΝΒΑ) κι έτσι ο Μεξικανός θα πλαισιώσει τους Μπουρούση, Μέζρι, Νοτσιόνι και Σλότερ στην φροντ-λάιν της ''Βασίλισσας''.

Ο Αγιόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Κεντρικής Αμερικής, εκεί όπου το Μεξικό κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο έπειτα από 39 ολόκληρα χρόνια. Στο προηγούμενο πέρασμά του από την ACB, ο Μεξικανός σέντερ είεχε 10.8 πόντους και 6.3 ριμπάουντ μ.ό. με τη Φουενλαμπράδα.

Στο ΝΒΑ αγωνίστηκε με τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς, Ορλάντο Μάτζικ, Μιλγουόκι Μπακς και Ατλάντα Χοκς την περίοδο 2011-14.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ