EUROLEAGUE

Εύκολα οι Ρεάλ, Φενέρ και Μπάγερν!

Εύκολα οι Ρεάλ, Φενέρ και Μπάγερν!

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έκαναν το 4/4 στην ACB, η Μπάγερν φιγουράρει στην κορυφή της Bundesliga με ρεκόρ 7-0 ενώ η Φενέρ του Ζοτς συνεχίζει τον… χαβά της στην TBL! Διαβάστε τον απολογισμό των ομάδων της Euroleague στα εγχώρια πρωταθλήματα.

Η Ρεάλ του Πάμπλο Λάσο βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Σήμερα ήταν η σειρά των Βάσκων της Μπιλμπάο να το… εμπεδώσουν από πρώτο χέρι!

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 92-75 και συνεχίζουν το αήττητο σερί τους στις επίσημες διοργανώσεις, έχοντας μέχρι στιγμής 4/4 στην ACB, 3/3 στην Euroleague και 2/2 στο ισπανικό Super Copa! Κορυφαίος από πλευράς νικητών ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 17 πόντους και εννιά ασίστ ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης πρόσθεσε 13 πόντους (5/7 δίπ., 1/2 τρίπ.), οκτώ ριμπάουντ και μια ασίστ σε 20'50''.

Στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα ζορίστηκε απέναντι στην Χιπουσκόα όμως επικράτησε με 81-74 και συνεχίζει να μοιράζεται την κορυφή στην ACB με τη Ρεάλ και την Γκραν Κανάρια. Για τους Καταλανούς, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας είχε 21 πόντους ενώ ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο πρόσθεσε 15 πόντους με 7/8 βολές και 4/6 δίποντα. Οι μπλαουγκράνα συνεχίζουν να προβληματίζουν με την απόδοσή τους αφού η Χιπουσκόα διεκδίκησε ως το τέλος τη νίκη, μειώνοντας μάλιστα σε 73-72 στο 39'! Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Μάλαγα επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας της αξιόμαχης Μπανταλόνα με 63-65 ενώ η Λαμποράλ Κούτσα γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της Καχασόλ με 82-62. Οι προσπάθειες των Νοτσιόνι, Πλάις δεν ήταν αρκετές για τους Βάσκους που ''έπεσαν'' στο 1-3 στην ACB.

Εύκολα οι Ρεάλ, Φενέρ και Μπάγερν!
VICTOR SALGADO

Εντός συνόρων, ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στον Κολοσσό αφού επιβλήθηκε με 61-94 στη Ρόδο και συνεχίζει να προευλαύνει σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις τη φετινή σεζόν! Οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν για ένα δεκάλεπτο όμως οι Πειραιώτες ανέβασαν στροφές και έφτασαν σε μια εύκολη νίκη με κορυφαίους τους Λοτζέσκι και Σπανούλη. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, οι ''πράσινοι'' υποδέχονται την προσεχή Τρίτη (05/11, 16:00) τον ΚΑΟΔ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Στην Γερμανία, η Μπάγερν του Σβέτισλαβ Πέσιτς επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, επικρατώντας της Χάγκεν με 91-73 και κάνοντας το 7-0 στην Bundesliga! Για τους Βαυαρούς, ο Σεβόν Τρούτμαν πέτυχε 22 πόντους και κατέβασε οκτώ ριμπάουντ σε 19'38''. Η δεύτερη εκπρόσωπος της Γερμανίας στην Euroleague, Μπάμπεργκ, επιβλήθηκε της Ράστα Βέχτα με 62-79, δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τον θρίαμβο επί της Εφές Αναντολού! Ο κόουτς Κρις Φλέμινγκ είδε τον Σάροντ Φορντ να τελειώνει το ματς με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Εύκολα οι Ρεάλ, Φενέρ και Μπάγερν!

Στην Τουρκία, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ συνέχισε με νέα νίκη τις υποχρεώσεις της αφού η Αλιάγκα δεν ήταν δυνατόν να σταθεί εμπόδιο στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που επικράτησε με 65-81 κι έκανε το 7-0 σε TBL και Euroleague. Από κει και πέρα, η Γαλατάσαραϊ επικράτησε εντός έδρας της Τόφας με 87-80 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τις μαζεμένες ήττες από Ολυμπιακό, Αλιάγκα και Μάλαγα. Η Εφές Αναντολού δοκιμάζεται αύριο (04/11, 17:00) στην έδρα της Τραμπζονσπόρ

Στην Βαλτική Λίγκα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει τη συντριβή από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Δεν εξηγείται αλλιώς το αγχωτικό εκτός έδρας 62-66 επί της Μινσκ από τη Λευκορωσία! Ο Μίλος Τεόντοσιτς (20π., 5λ., 2ασ.) έδωσε τη… σκυτάλη στον Σάσα Καούν (15π.) και η ''ομάδα του στρατού'' γλίτωσε νέο κάζο, κάνοντας το 4-0 στη διοργάνωση. Όσον αφορά τη Λιέτουβος Ρίτας, οι Λιθουανοί γνώρισαν την τρίτη συνεχόμενη ήττα τους μετά το 84-72 από την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης!

Εύκολα οι Ρεάλ, Φενέρ και Μπάγερν!

Για την Αδριατική Λίγκα, η Παρτίζαν έκανε το 5-1 στη διοργάνωση μετά το 80-71 επί της Τσιμπόνα με κορυφαίους τους Μιλοσάβλιεβιτς (23π., 5ασ.), Λοβέρν (20π.) και Μπογκντάνοβιτς (13π.). Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται αύριο (04/11), με την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Μπουντούσνοστ.

Στη Γαλλία, η πρωταθλήτρια Ναντέρ πέτυχε άνετη εκτός έδρας νίκη επί της Σολέ με 59-79, έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana. Νίκη μακριά από την έδρα της πέτυχε και η Στρασμπούρ, 67-72 την Γκραβελίν. Για την ιταλική Serie A, Αρμάνι Μιλάνο και Σιένα αντιμετωπίζουν αύριο (04/11) τις Πέζαρο και Πιστόια, αντίστοιχα. Αύριο, εξάλλου, η Ζιέλονα Γκόρα επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στο πολωνικό πρωτάθλημα μετά την παρθενική της νίκη στην Euroleague επί της Μοντεπάσκι, αφού υποδέχεται την Κοσζάλιν.

Η ουκρανική Μπουντιβέλνικ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μικολάιφ (65-86) ενώ η Μακάμπι αντιμετωπίζει αύριο την Γκιλμπόα/Γκαλίλ Ελιόν για το πρωτάθλημα Ισραήλ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ