EUROLEAGUE

Εκπλήξεις, σερί και ''θρίλερ''

Εκπλήξεις, σερί και ''θρίλερ''

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε απρόσμενη ήττα από τη Σαραγόσα, η Ρεάλ έκανε το 26-0 στην Liga Endesa ενώ η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ απέφυγε νέο κάζο, αυτή τη φορά στην τουρκική Λίγκα.

Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ του Πάμπλο Λάσο επικράτησε 81-75 της Καχασόλ, έκανε το 26-0 στην Liga Endesa ενώ ο Νίκολα Μίροτιτς συμπλήρωσε 150 συμμετοχές στην ισπανική Λίγκα με τη φανέλα της ''Βασίλισσας''.

Οι Σεβιγιάνοι μείωσαν 64-62 στο 34' όμως οι επιθετικές πρωτοβουλίες των Ρέγιες, Φερνάντεθ ''κλείδωσαν'' τη νίκη για την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Κατά τα άλλα, η Σαραγόσα έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής αφού επικράτησε 85-79 της Μπαρτσελόνα! Ο Κώστας Παπανικολάου είχε 12 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 32' συμμετοχής ωστόσο η εμφάνιση του διεθνή φόργουορντ δεν ήταν αρκετή για τους ''μπλαουγκράνα''.

Η Λαμποράλ Κούτσα ηττήθηκε 89-80 από τη Μούρθια που δίνει ''μάχη'' για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Τόμας Ερτέλ είχε 22 πόντους κι 8 ασίστ ενώ ο Τίμπορ Πλάις πρόσθεσε 12 πόντους για τους Βάσκους που είχαν συνολικά 9/26 τρίποντα. Όσον αφορά τη Μάλαγα, η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε 60-71 της Τενερίφης, στο πρώτο ματς μετά τον αποκλεισμό της από τα playoffs της Euroleague.

Στην Τουρκία, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ επικράτησε δύσκολα εκτός έδρας της Γκαζιαντέπ με 76-78 , έπειτα από τον μαθηματικό αποκλεισμό της απο τη συνέχεια της Euroleague κι ενώ οι Τούρκοι ζητούν από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να βρει λύσεις στο φετινό πρόβλημα. Ο Ογκούζ Σαβάς είχε 19 πόντους ενώ ο Λούκα Ζόριτς πρόσθεσε 17 πόντους για τη Φενέρ. Κατά τα άλλα, η Αναντολού Εφές αντιμετωπίζει αύριο την Μπεσίκτας ενώ η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την Καρσίγιακα.

Στην Ιταλία, η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε 76-71 της Καντού κι ''ανέβηκε'' στο 21-5 στην Serie A. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι που φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης, είχε πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων ενώ ο Ντέβιντ Μος ήταν πρώτος σκόρερ με 16 πόντους.

Εντός συνόρων, ο Παναθηναϊκός άφησε τον ΠΑΟΚ να τον κοντράρει για ένα δεκάλεπτο, καθώς στη συνέχεια βελτίωσε την άμυνα του και με όπλο τον επιθετικό του πλουραλισμό έφτασε στο τελικό 82-71 . Ήταν η 23η συνεχόμενη νίκη των ''πράσινων'' στην Basket League ΟΠΑΠ ενώ ο Στεφάν Λάσμε είχε 20 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και μια τάπα σε 24' συμμετοχής. Αύριο (19:15) ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τον ΚΑΟΔ.

Στη Γερμανία, η Μπάγερν επικράτησε 70-59 της Ουλμ και πήρε άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό της στα ημιτελικά του γερμανικού Κυπέλλου. Οι Βαυαροί μοιράζονται την κορυφή της bundesliga με την Μπάμπεργκ ενώ είχαν πρώτο σκόρερ τον Τόμπσον με 14 πόντους. Στο Ισραήλ, η Μακάμπι υποδέχεται αύριο την Χαποέλ Τελ Αβίβ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ