EUROLEAGUE

Δεν δίνει τον Κούλιγκ η Τουρόφ

Δεν δίνει τον Κούλιγκ η Τουρόφ

Ο Ντάμιαν Κούλιγκ ήταν μια από τις αποκαλύψεις της φετινής Euroleague, με τον Πολωνό να δέχεται ουκ ολίγες προτάσεις. Η Τουρόφ τις απέρριψε όλες. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και το Sport24.gr αποκαλύπτει πού θα πάει.

Η Τουρόφ δεν εντυπωσίασε ακριβώς, στη φετινή regular season της Euroleague, εξ ου και αποκλείστηκε, αλλά ο Ντάμιαν Κούλινγκ (ύψους 2.06 πάουερ φόργουορντ/σέντερ) έκανε αισθητή την παρουσία του.

Αρχικά, για αισθητικούς λόγους (δεν είναι ακριβώς, ο μέσος ψηλός) και μετά για όσα πρόσφερε στην πρωταθλήτρια Πολωνίας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δέχθηκε πολλές προσφορές, να ολοκληρώσει αλλού την αγωνιστική περίοδο. Είχε προτάσεις από τη Ρωσία, την Ισπανία, αλλά και την Ιταλία, με την Αρμάνι να τον διεκδικεί πιο πολύ από τον καθένα. Εκείνος, όπως δηλώνει στην ιστοσελίδα sport.pl " θέλω να ολοκληρώσω το project που ξεκινήσαμε με τον κόουτς Ραϊκοβιτς. Για αυτό και θέλω να βάλω ένα τέλος σε όσα ακούγονται κα με αφορούν". Ο πρόεδρος του οργανισμού, Λούκαζ Ουάλτεμαρ πρόσθεσε " δεν τον πουλάμε. Είχαμε προσφορές, αλλά δεν τον δίνουμε". Για την ιστορία, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και μπορεί να πάει όπου θέλει.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο επόμενος προορισμός του θα είναι η Ισπανία και πιο συγκεκριμένα η Βαλένθια. Αλλά αυτό είναι κάτι που μένει να... αποδειχθεί, όταν έλθει η ώρα, με τις ανακοινώσεις.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ