EUROLEAGUE

Ανακοινώθηκε ο Ράιτ

Ανακοινώθηκε ο Ράιτ

Η Τουρόφ θα παρουσιαστεί ενισχυμένη στη συνέχεια της Euroleague καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Κρις Ράιτ, που πέρσι αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς.

Κάτοικος Πολωνίας θα είναι για τους επόμενους μήνες ο Κρις Ράιτ, αφού η Τουρόφ ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου φόργουορντ/σέντερ. Ο πρώην παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφερε να κερδίσει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, κι έτσι έψαξε να βρει ομάδα στην από εδώ πλευρά του Ατλαντικού. Με την Τουρόφ να είναι... η τυχερή!

" Ο Κρις είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης από αυτούς που ήδη έχουμε", ανέφερε αρχικά ο Μίοντραγκ Ραΐκοβιτς, για να συνεχίσει μιλώντας για το νέο απόκτημα της ομάδας του: " Είναι ένα παιδί με πλούσια αθλητικά προσόντα και δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να σκοράρει. Είναι πολύ ενεργητικός στο γήπεδο, κλέβει μπάλες, τρέχει το γήπεδο και ταιριάζει εξαιρετικά με τον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν έχει παίξει στην Ευρώπη μέχρις στιγμής, οπότε θα είναι σημαντικό ο Μάρντι (Κόλινς) και ο Τόνι (Τέιλορ) να τον βοηθήσουν να εγκλιματιστεί στα νέα δεδομένα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ