EUROLEAGUE

Βουγιόσεβιτς: ''Η Παρτίζαν αξίζει την Euroleague''

Βουγιόσεβιτς: ''Η Παρτίζαν αξίζει την Euroleague''

Η Παρτίζαν κατέκτησε τον τίτλο στη SuperLiga ενώ ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ξεκαθάρισε ότι οι Σέρβοι αξίζουν τη συμμετοχή στην Euroleague 2014-15. Τι άλλο έκανε; Δεν παρέλειψε να αφήσει σπόντες για τον Ερυθρό Αστέρα.

Η ομάδα του Βελιγραδίου απέτυχε στο Final Four της Αδριατικής Λίγκας, που ειρήσθω εν παρόδω διεξήχθη στην Kombank Arena, κι έτσι έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στην επόμενη Euroleague.

Η αδυναμία της Τσιμπόνα να δηλώσει συμμετοχή στην Euroleague 2014-2015 λόγω οικονομικών προβλημάτων ενδέχεται να οδηγήσει τον Ερυθρό Αστέρα απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης. Παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα στην Παρτίζαν να διεκδικήσει το ''εισιτήριο'' μέσω του προκριματικού γύρου!

Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς μίλησε αρχικά για τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπισε η Παρτίζαν τη φετινή σεζόν ενώ ασχολήθηκε ξανά με τον Ερυθρό Αστέρα και την... εύνοια που τυγχάνει η Zvezda από τα ΜΜΕ στη Σερβία! ''Οι μαζεμένοι τραυματισμοί που αντιμετωπίσαμε φέτος έκαναν ακόμα πιο περίπλοκη και δύσκολη την κατάσταση. Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφερθώ σε άτομα που συμπαθούν το Ερυθρό Αστέρα και ελέγχουν τα μίντια, δημιουρώντας κλίμα έντασης μέσα στη χρονιά. Θέλω να ζητήσω...συγγνώμη στους δημοσιογράφους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Παρτίζαν!''.

Εν συνεχεία ο ''Ντούλε'' αναφέρθηκε στην παραγωγική διαδικασία της Παρτίζαν που φέτος ανέδειξε τον Rising Star της διοργάνωσης, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. ''Η Παρτιζάν είναι το μοναδικό κλαμπ σε ολόκληρο τον κόσμο με τέτοια αποτελέσματα στην παραγωγική διαδικασία! Οι ομάδες με χαμηλό μπάτζετ είναι υποχρεωμένες να δουλεύουν σε διαφορετικά πρότζεκτ. Η Παρτίζαν παράγει συνεχώς παίκτες. Θεωρητικά χρειαζόμαστε χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα ωστόσο τα αποτελέσματα είναι άμεσα!''.

Εν τέλει ο Μαυροβούνιος τεχνικός εξήγησε τους λόγους που η Παρτίζαν αξίζει να παίξει στην επόμενη Euroelague. ''Νομίζω ότι η Παρτίζαν αξίζει τη συμμετοχή της στην επόμενη Euroleague, έστω μέσω της προκριματικής φάσης. Ο οργανισμός παράγει ταλέντα, γεμίζει το γήπεδο κι έχει σπουδαία αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ