EUROLEAGUE

''Πρώτα ο Αστέρας, μετά η Euroleague''

''Πρώτα ο Αστέρας, μετά η Euroleague''

Η Παρτίζαν ενδέχεται να συμμετάσχει στον προκριματικό γύρο της Euroleague 2014-15 μετά την αποχώρηση της Τσιμπόνα όμως ο αθλητικός διευθυντής των Σέρβων, Ντράγκαν Τόντοριτς, συστήνει υπομονή!

Η Τσιμπόνα ενημέρωσε τη διοργανώτρια αρχή ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην Euroleague της σεζόν 2014-15 λόγω οικονομικών προβληματών και ο Ερυθρός Αστέρας είναι ο επικρατέστερος για να την αντικαταστήσει.

Οι Κροάτες εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους μέσω της Αδριατικής Λίγκας ωστόσο δεν μπορούν να ''σηκώσουν'' το κόστος της παρουσίας τους στην Euroleague. Την ίδια στιγμή, ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις.

Οι του Αστέρα αναμένεται να πάρουν τη θέση της Τσιμπόνα στην επόμενη διοργάνωση. Σε αυτή την περίπτωση, η Παρτίζαν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη συμμετοχή της μέσω του προκριματικού γύρου, με δεδομένο ότι οι Σέρβοι απέτυχαν στο Final Four της Αδριατικής Λίγκας και δεν πήραν το απευθείας ''εισιτήριο'' για τους ομίλους.

Παρ' όλα αυτά ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ντράγκαν Τόντοριτς, εξηγεί ότι η ομάδα του έχει το μυαλό της μόνο στους τελικούς με τον Ερυθρό Αστέρα. ''Δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη ενημέρωση. Αυτές τις μέρες είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στους τελικούς. Μόνο όταν τελειώσουμε τους αγώνες με τον Ερυθρό Αστέρα θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα''.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ