EUROLEAGUE

Μπογκντάνοβιτς: ''Φταίω κι εγώ''

Μπογκντάνοβιτς: ''Φταίω κι εγώ''

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ήταν ίσως ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει φέτος η Παρτίζαν όμως εξήγησε ότι έχει κι εκείνος μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό των Σέρβων από την επόμενη Euroleague.

Στα 21 του χρόνια, ο Σέρβος γκαρντ αναδείχθηκε ''καλύτερος ανερχόμενος'' παίκτης στον θεσμό, αποτελώντας τον δεύτερο αθλητή της Παρτίζαν που κατακτά τον τίτλο ''Rising Star'' μετά τον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, το 2009.

Ο αποκλεισμός της Παρτίζαν στα ημιτελικά του Final-4 στην Αδριατική Λίγκα άφησε την ομάδα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς εκτός Euroleague. Ο ''Ντούλε'' παραδέχτηκε ότι οι Σέρβοι πολύ δύσκολα θα εξασφαλίσουν wild card ενώ ακόμα και ο νέος ομοσπονδιακός κόουτς Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε στον Τζόρντι Μπερτομέου ότι η Παρτίζαν είναι, τρόπον τινά, απαραίτητη στον θεσμό.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς αναφέρθηκε στην προσωπική του διάκριση και εξήγησε πως όλα θα ήταν καλύτερα αν δεν υπήρχε στη μέση ο αποκλεισμός. ''Θα ένιωθα πιο όμορφα αν δεν ακολουθούσε εκείνη η ήττα από την Τσεντεβίτα και ο αποκλεισμός από την επόμενη Euroleague. Είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που ευθύνονται για αυτή την κατάσταση αλλά ο αγώνας μας συνεχίζεται. Η Παρτίζαν δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη! Μπορείτε να είστε σίγουροι γι' αυτό''.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ