EUROLEAGUE

''Η Παρτίζαν δεν αιτήθηκε wild card!''

''Η Παρτίζαν δεν αιτήθηκε wild card!''

Η Παρτίζαν έμεινε εκτός της επόμενης Euroleague και η διοργανώτρια αρχή διευκρίνησε σήμερα ότι η ομάδα του Βελιγραδίου δεν αιτήθηκε ποτέ wild card για να αγωνιστεί στον θεσμό!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Euroleague έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα των ομάδων που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση της σεζόν 2014-15. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται ο Ερυθρός Αστέρας, όχι όμως και η Παρτίζαν.

Η Euroleague Basketball ενημέρωσε ότι η πρωταθλήτρια Αδριατικής Λίγκας, Τσιμπόνα, δεν θα συμμετέχει στην επόμενη διοργάνωση, δίνοντας τη θέση της στον Ερυθρό Αστέρα. Αντίθετα οι Σέρβοι της Παρτίζαν δεν πρόκειται να πάρουν μέρος στον θεσμό, μολονότι ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς εξήγησε ότι ο οργανισμός αξίζει μια θέση μεταξύ των κορυφαίων.

Σήμερα, πάντως, η διοργανώτρια αρχή έδωσε μια διαφορετική διάσταση στο θέμα αφού ξεκαθάρισε ότι η Παρτίζαν δεν έκανε ποτέ αίτημα για wild card.

''Τα τελευταία χρόνια, πολλές ομάδες που συμμετείχαν στην Αδριατική Λίγκα δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγωνιστούν στην Euroleague. Μετά την αδυναμία της Τσιμπόνα, η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να ανταμείψει με wild card μια ομάδα που συμμετέχει στην ίδια διοργάνωση. Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν η καλύτερη επιλογή. Κάθε οργανισμός έχει δικαίωμα να αιτηθεί wild card όμως η Παρτίζαν δεν το έκανε. ''.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ