EUROLEAGUE

Υπέροχο Fair Play: Ο Μάικ Τζέιμς αποθέωσε τον Ολυμπιακό!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Όχι μόνο παρακολούθησε την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις, αλλά στο τέλος ο Μάικ Τζέιμς έβγαλε το καπέλο στον Γιάννη Σφαιρόπουλο για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του το βράδυ της Πέμπτης, νίκησε την Αρμάνι στο Μιλάνο και περίμενε ένα "δώρο". Είτε γκέλα του Ολυμπιακού, είτε γκέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Τελικά η Ζάλγκιρις Κάουνας επικράτησε των ερυθρόλευκων στο ΣΕΦ και έδωσε το πλεονέκτημα έδρας στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, που περιμένει πλέον να μάθει αν θα αντιμετωπίσει τους Μαδριλένους ή τους Λιθουανούς για την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague.

Την αναμέτρηση του Φαλήρου την παρακολούθησε με ιδιαίτερη αγωνία και ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος έσπευσε λίγα λεπτά μετά το τέλος της να αποθεώσει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter τον Ολυμπιακό και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. " Ό,τι κι αν σχεδίασαν στο τελευταίο timeout, ήταν εκπληκτικό. Βρήκαν ακριβώς το σουτ που ήθελαν και το πήρε ο παίκτης που ήθελαν να το εκτελέσει. Στοιχηματίζω πως αυτή την επιλογή θα έκαναν δέκα φορές στις δέκα ευκαιρίες για να κερδίσουν έναν αγώνα. Θα ζήσουν όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα" έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε ΕΔΩ το σουτ του Βασίλη Σπανούλη.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ