EUROLEAGUE

Χωρίς τον Ρίβερς στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέι Σι Ρίβερς δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods στην Ιταλία για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (5/4, 21:45), καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ προτίμησε να τον προφυλάξει.

Χωρίς τον Κέι Σι Ρίβερς θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός Superfoods την Αρμάνι Μιλάνο (5/4, 21:45), καθώς ο Αμερικανός γκαρντ - φόργουορντ δεν θα ακολουθήσει την "πράσινη" αποστολή στην Ιταλία για την αναμέτρηση της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της EuroLeague.

Ο Κέι Σι Ρίβερς εξαιτίας ενοχλήσεων στον ώμο δεν είχε αγωνιστεί στα παιχνίδια με την Βαλένθια και τον Άρη, αλλά πλέον συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας του. Ο Αμερικανός γκαρντ - φόργουορντ, όμως, δεν βρίσκεται ακόμα στο 100%, γεγονός που οδήγησε τον Τσάβι Πασκουάλ και τους συνεργάτες του να αποφασίσουν να τον προφυλάξουν.

Ο Ρίβερς δεν θα ταξιδέψει στο Μιλάνο για προληπτικούς λόγους, ώστε να προφυλαχθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ εκτός της αποστολής του Παναθηναϊκού Superfoods έμειναν και οι Μήτογλου, Όγκαστ και Καλαϊτζάκης.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ