EUROLEAGUE

Χωρίς Καλάθη στη Βαλένθια

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΚΑΛΑΘΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - ARMANI MILANO / ΚΑΛΑΘΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νικ Καλάθης δεν έβγαλε όλη την προπόνηση την Τρίτη (26/12), με τον Τσάβι Πασκουάλ να μην τον υπολογίζει για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλένθια (28/12, 22:00).

Χωρίς τον Νικ Καλάθη για ένα ακόμη παιχνίδι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός Superfoods. Ο ηγέτης των "πρασίνων" συμμετείχε σε ένα μόλις μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης της ομάδας την Τρίτη (26/12), κι έτσι αποφασίστηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλένθια (28/12, 22:00).

Οι παίκτες του "τριφυλλιού" προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ, με τον Νικ Καλάθη να μην είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος μετά την κάκωση που υπέστη στον δεξί ώμο στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, προ δέκα ημερών.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θέλει να ρισκάρει με την περίπτωσή του, αποφασίζοντας να πορευτεί η ομάδα με τη σύνθεση που είχε στους αγώνες με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ερυθρό Αστέρα, εκεί όπου έγινε το "δύο στα δύο" στην EuroLeague.

Κατά τα λοιπά, η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (27/12) για τη Βαλένθια, εκεί όπου θα κυνηγήσει την τέταρτη σερί νίκη και την ένατη στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές της EuroLeague, για να κλείσει ιδανικά τον α' γύρο της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ