EUROLEAGUE

Βουγιούκας: "Δεν βοήθησε κανείς, μόνο ο Καλάθης προσπαθούσε"

ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ίαν Βουγιούκας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, επισημαίνοντας στον Sport24 Radio 103.3 πώς μόνο ο Νικ Καλάθης πάλεψε στο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ. Αναλυτικά όσα είπε στον Χρήστο Μπάλλο.

Η Μπάμπεργκ υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό Superfoods σε βαριά ήττα , με τον Ίαν Βουγιούκα να μιλάει με τη γλώσσα της αλήθειας μετά το τέλος της αναμέτρησης στον απεσταλμένο του Sport24 Radio 103.3 στη Γερμανία, Χρήστο Μπάλλο. Ο αρχηγός των "πρασίνων" παραδέχθηκε πώς ουδείς βοήθησε τον Νικ Καλάθη στην Brose Arena, επισημαίνοντας πως μόνο ο 29χρονος γκαρντ προσπαθούσε για τη νίκη.

Για τον αγώνα: "Ήταν μια συντριβή σήμερα. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, το μαζέψαμε στο 3ο δεκάλεπτο, αλλά στο 4ο δεκάλεπτο, έβαλαν 38 πόντους. Κάποια στιγμή χάσαμε κι εμείς εντελώς επαφή με το ματς και γνωρίσαμε την ήττα. Δεν ήμασταν σε καθόλου καλή βραδιά, με εξαίρεση τον Νίκ Καλάθη που προσπαθούσε μόνος του να πάρει τη νίκη. Γενικά δεν βοήθησε κανένας άλλος".

Για την πτώση της απόδοσης του Παναθηναϊκού στην τελευταία περίοδο: "Ήταν καλύτερη η Μπάμπεργκ σήμερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Εμείς στο 4ο δεκάλεπτο κάναμε κακές επιθέσεις και κάποιες άμυνες που δεν βγήκαν. Δεχθήκαμε ένα σερί 18-0 και από εκεί και πέρα άνοιξαν πολύ την διαφορά και εμείς χάσαμε επαφή".

Για το αν είναι εφικτή η τετράδα της EuroLeague για τον Παναθηναϊκό: "Είναι εφικτή η τετράδα. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτό που κάναμε σήμερα ήταν ντροπιαστικό. Πρέπει να κοιτάξουμε τις λεπτομέρειες και να βελτιωθούμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ