EUROLEAGUE

Βουγιούκας: "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη μεταχείριση της EuroLeague στον κ. Γιαννακόπουλο"

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε ως αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods στο Sport24.gr για την κίνηση στήριξης των παικτών του "τριφυλλιού" στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι με την Μπασκόνια θα ξεχαστεί γρήγορα από αγωνιστικής άποψης, για όσα έγιναν όμως εκτός παρκέ θα μνημονεύεται για καιρό. Αφενός λόγω της απουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ, λόγω της τιμωρίας του από την EuroLeague, αφετέρου λόγω της κίνησης στήριξης των παικτών στον "ισχυρό άνδρα" του συλλόγου" πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης .

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με την ισπανική ομάδα, ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε στο Sport24.gr ως αρχηγός της ομάδας για την κίνηση που έκαναν αυτός και οι συμπαίκτες του, όντας ξεκάθαρος:

" Δείξαμε ως ομάδα, ως παίκτες ότι δεν είμαστε ευχαριστημένοι με τη μεταχείριση που τυγχάνει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την EuroLeague. Είναι ένας άνθρωπος που ζει και αναπνέει για τον Παναθηναϊκό, με την οικογένειά του να στηρίζει τον σύλλογο για δεκαετίες. Το τι θα γίνει στη συνέχεια δεν βρίσκεται στα δικά μας χέρια, εμείς είμαστε επαγγελματίες και κοιτάμε τη δουλειά που πρέπει να κάνουμε στο παρκέ. Θα προχωρήσουμε ως έχουμε και θα δουλέψουμε σκληρά για να εντάξουμε τον νέο παίκτη στην ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ