EUROLEAGUE

Βόβορας: "Ο ρυθμός και τα ριμπάουντ"

Βόβορας: "Ο ρυθμός και τα ριμπάουντ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Βόβορας και ο Αντώνης Φώτσης μίλησαν για το παιχνίδι της Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Με μοναδική απουσία τον Μάικ Τζέιμς θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στη Μόσχα για τον μεθαυριανό αγώνα με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ. Επίσης θα πάει στη ρωσική πρωτεύουσα με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος ανέλαβε προσωρινά την τεχνική ηγεσία των “πράσινων” μετά την απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη.

Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού είναι στοιχεία που θα πρέπει να προσέξουμε. Η ομάδα προέρχεται από μια πολύ κακή εμφάνιση και θα πρέπει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας” τόνισε ο Γιώργος Βόβορας στην επίσημη ιστοσελίδα της EuroLeague αναφορικά με το παιχνίδι της Παρασκευής.

Φώτσης: "Πρέπει να αντιδράσουμε"

Ο Αντώνης Φώτσης, από τη μεριά του, δήλωσε για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ: “ Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στα τελευταία παιχνίδια δεν παίξαμε καλά και πρέπει να αντιδράσουμε. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος του αγώνα”.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ