EUROLEAGUE

Βόβορας: "Αυτή είναι ομάδα μαχητών και νικητών"

Βόβορας: "Αυτή είναι ομάδα μαχητών και νικητών"

Στην αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας στις δηλώσεις που έκανε στη Μόσχα.

Έπειτα από μία τόσο βαριά ήττα στη Stoiximan.gr Basket League από τον Ολυμπιακό, το ζητούμενο ήταν η αντίδραση για τον Παναθηναϊκό. Ο στόχος των “πράσινων” επιτεύχθηκε στη Μόσχα, αν θέλουμε να δούμε το παιχνίδι μισογεμάτο. Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση έστω κι αν δεν συνοδεύτηκε και με νίκη επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Είχαμε ένα κακό παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο η ομάδα αντέδρασε καλά απόψε” δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Βόβορας .“Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δείξαμε μία εικόνα που δεν αξίζαμε. Αυτή είναι μία ομάδα μαχητών και νικητών. Όλοι εδώ πέρα πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Χρησιμοποιήσαμε την προετοιμασία που έκανε ο κόουτς Πεδουλάκης. Αυτός έβαλε τη φιλοσοφία του σε αυτή την ομάδα και με αυτή δουλέψαμε επί δύο μήνες” συνέχισε ο υπηρεσιακός προπονητής του Παναθηναϊκού.

Σε αυτό το παιχνίδι, αμυντικά κάναμε πολλές αλλαγές με τους ψηλούς μας ώστε να σταματήσουμε τις διεισδύσεις τους. Την προηγούμενη σεζόν η ΤΣΣΚΑ πετύχαινε σχεδόν 91 πόντους ανά αγώνα και ο στόχος μας ήταν να τους κρατήσουμε κάτω από τους 80. Για 35 λεπτά το κάναμε καλά. Τους αποτρέψαμε από το να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Στα τελευταία πέντε λεπτά όμως χάσαμε ορισμένα λέι-απ και άλλα σουτ. Αυτό ήταν κλειδί για εμάς στο ότι τελικά δεν είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το ματς. Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ και στον κόουτς Ιτούδη για τη σπουδαία δουλειά που έκαναν και εύχομαι να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο επόμενο ματς”.

"Ο Μπουρούσης δεν σκόραρε, αλλά δημιούργησε"

Όσον αφορά στην απόδοση του Γιάννη Μπουρούση, ο Γιώργος Βόβορας είπε: “ Ο Μπουρούσης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Η ΤΣΣΚΑ είχε ετοιμάσει ένα αμυντικό πλάνο για εκείνον. Ο Χάινς, που τον αντιμετώπισε κατά το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, είναι από τους καλύτερους αμυντικούς της Ευρωλίγκας, τόσο μέσα στη ρακέτα, όσο και έξω από αυτή. Σήμερα, μπορεί να μην σκόραρε πολύ, αλλά δημιούργησε για τους συμπαίκτες του πασάροντας σωστά τη μπάλα”.

Ο υπηρεσιακός προπονητής των “πράσινων” είπε ακόμα για τον εξαιρετικό, σήμερα, Ντιμίτρις Νίκολς: “ Ο Ντιμίτρις είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε άμυνα κι επίθεση. Έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και διάβασε εξαιρετικά τα μις ματς αγωνιζόμενος για μεγάλο διάστημα στη θέση “3”. Αμυντικά ήταν άρτιος παίζοντας εξαιρετική άμυνα από το “1” ως το “4”.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ