EUROLEAGUE

VIDEO: Η "καταιγίδα" του Ρίβερς στη Μάλαγα

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ / EUROLEAGUE / UNICAJA MALAGA - PANATHINAIKOS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague παρουσίασε ένα προς ένα τα έξι (6) τρίποντα του Κέι Σι Ρίβερς στο β' μέρος του αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα. Δείτε την "καταιγίδα" του 31χρονου φόργουορντ στο Martin Carpena.

Η νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods στην έδρα της Ουνικάχα Μάλαγα βασίστηκε στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Κέι Σι Ρίβερς στο β' μέρος. Ο 31χρονος φόργουορντ έκανε πρώτα εξαιρετική δουλειά στην άμυνα (μέχρι την ανάπαυλα), κι εν συνεχεία πήρε το... όπλο του από τα 6μ75.

Με έξι εύστοχα τρίποντα στο β' μέρος δεν ισοφάρισε απλά το ρεκόρ καριέρας του σε προσπάθειες που κατέληξαν στον στόχο. Έκανε σμπαράλια την άμυνα των γηπεδούχων, επιτρέποντας στο "τριφύλλι" να φύγει με τη νίκη σε ένα κομβικό παιχνίδι για την πορεία του στην EuroLeague.

Η EuroLeague παρουσίασε ένα προς ένα τα έξι σουτ που έβαλε από την περιφέρεια. Σουτ που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ στο Martin Carpena.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ