EUROLEAGUE

Βγήκαν τα εισιτήρια για Ολυμπιακό

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / ΟΑΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / ΟΑΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημέρωσε πως βρίσκονται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με Ζάλγκιρις (25/1) και Ολυμπιακό (29/1).

Την ευκαιρία να κλείσουν θέση στο ΟΑΚΑ για τα παιχνίδια με Ζάλγκιρις (25/1) και Ολυμπιακό (29/1) έχουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού Superfoods. Οι "πράσινοι" ενημέρωσαν για τον τρόπο και τα σημεία πώλησής τους, αναμένοντας πως το γήπεδο θα είναι ξανά και ξανά κατάμεστο. Στο σύνολο της φετινής σεζόν άλλωστε, οι φίλοι της ομάδας έχουν δώσει πολλές φορές δυναμικό "παρών", ειδικά στην EuroLeague όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods μετράει ήδη δύο sold outs με Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης με την Ζαλγκίρις Κάουνας (25/1, 21.15), για εκείνη της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό (29/1, 19.00) καθώς και για τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από τα κάτωθι σημεία:

* Το γήπεδο "Aπόστολος Νικολαΐδης", Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).

* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

*Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

*Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

*Τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων, τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στο Parking 5.

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!"

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ