EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Υπάρχει πιθανότητα να πάρουμε παίκτη"

Τζόρτζεβιτς: "Υπάρχει πιθανότητα να πάρουμε παίκτη"

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έπλεξε το εγκώμιο των Ρώσων, ενώ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενίσχυσης του Παναθηναϊκού που θα έρθει όταν βρεθεί ο... εκλεκτός

Αύριο (20/11) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Λοκομοτίβ Κουμπάν και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στον αγώνα, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει αρχικά να πάρει τη νίκη και μετά θα κοιτάξει τη διαφορά. Ο Σέρβος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα μεταγραφικά σενάρια που υπάρχουν επιβεβαιώνοντας ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την αγορά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε όσα είπε ο "Σάλε":

Για το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ: " Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σίγουρα. Για μένα η Λοκομοτίβ είναι η ομάδα που έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ στον όμιλο. Παρότι υπάρχει και η Μπαρτσελόνα, έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι στη Βαρκελώνη και έδειξαν πως διαθέτουν βάθος στον πάγκο, πως έχουν αθλητική ομάδα, πολύ ταλέντο με την μπάλα. Εχουν παίκτες όπως ο Ντιλέινι, ο Ντρέιπερ, ο Κλαβέρ και ο Σίνγκλετον που είναι σπουδαία μεταγραφή. Ο κόουτς Μπαρτζώκας κάνει εξαιρετική δουλειά και θα είμαστε προσεκτικοί".

Για το -11 του Κράσνονταρ κι αν ο Παναθηναϊκός έχει στο μυαλό του τη διαφορά: " Γνωρίζω για την διαφορά των 11 πόντων, αλλά πρώτα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως θα νικήσουμε και μετά να διεκδικήσουμε την πιθανότητα να καλύψουμε τη διαφορά".

Για την εμφάνιση με την Ζαλγκίρις και αν αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια: " Ήταν μια σπουδαία ομαδική δουλειά. Κάναμε καλό παιχνίδι με πολύ καλή συγκέντρωση σε ένα παιχνίδι που δώσαμε επιτέλους στο ΟΑΚΑ μπροστά στον κόσμο μας και ελπίζω ότι αυτό το παιχνίδι μας έδειξε το μονοπάτι για τον τρόπο που πρέπει να παίζουμε. Ετσι πρέπει να παίζουμε. Δεν πρέπει να υπάρχει διαφορά στο πως παίζουμε στο ΟΑΚΑ και εκτός έδρας".

Για την προσθήκη παίκτη: " Όπως κάθε ομάδα στην Euroleague όπως και κάθε ομάδα που παίζει στην Ευρώπη έχει υπόψη ποιοι παίκτες υπάρχουν στην αγορά. Ο Παναθηναϊκός δεν διαφέρει σε αυτό με τις άλλες ομάδες και υπάρχει η πιθανότητα να πάρουμε έναν παίκτη που μας αρέσει αν μπορέσουμε. Όμως τα ονόματα που γράφτηκαν απέχουν από την πραγματικότητα και για αυτό που ψάχνουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ