EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Θέλω να δω φλόγα στα μάτια τους"

Τζόρτζεβιτς: "Θέλω να δω φλόγα στα μάτια τους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία να "παγώσει" τη "Φερνάντο Μπουέσα Αρένα" και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στάθηκε στα πράγματα που θα πρέπει να κάνουν διαφορετικά οι παίκτες του στη συνέχεια

Το πρώτο παιχνίδι των playoffs δεν πήγε όπως είχε σχεδιάσει ο Παναθηναϊκός, καθώς η Λαμποράλ έφτασε στη νίκη. Ο προπονητής των "πρασίνων", Σάσα Τζόρτζεβιτς, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα: " Δεν απαντήσαμε στα αθλητικά προσόντα της Λαμποράλ. Τα γνωρίζαμε, είχαμε την ικανότητα να τα αντιμετωπίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ακόμη κι όταν πλησιάζαμε είχαν απάντηση με μεγάλα τρίποντα, ενώ εμείς όχι. Πέτυχαν 14 τρίποντα και εμείς μόλις τρία. Χωρίς καλό περιφερειακό σουτ δεν μπορείς να τα καταφέρεις σε τέτοιους αγώνες. Θέλω να δω τη φλόγα στα μάτια των παικτών μου και να παίξουν με το μαχαίρι στα δόντια".

Από την πλευρά των παικτών ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα τόνισε: " Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και μια δύσκολη νύχτα για εμάς. Παίξαμε απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, όπως το περιμέναμε, αλλά κάναμε πολλά λάθη. Βρισκόμαστε στα playoffs και πρέπει να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα. Αν θέλουμε να νικήσουμε θα πρέπει να παίξουμε διαφορετικά".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ