EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Θα τα ξαναπούμε στη Βιτόρια"

Τζόρτζεβιτς: "Θα τα ξαναπούμε στη Βιτόρια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε ξανά από τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια (82-78), βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο, αλλά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι σίγουρος ότι το "τριφύλλι" θα ισοφαρίσει τη σειρά και θα επιστρέψει στη Fernando Buesa Arena.

Παρά τη δεύτερη σερί ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα (82-78) και το γεγονός πως η πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου μοιάζει μακριά, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξέφρασε την πεποίθησή του πως η σειρά θα πάει στα πέντε παιχνίδια. Ήτοι, το "τριφύλλι" θα κάνει το 2/2 στο ΟΑΚΑ, αρχικά την Τετάρτη (19/4) κι εν συνεχεία την Πέμπτη (21/4)

" Υπήρχαν πολλά "επεισόδια" στα οποία μπορούμε να σταθούμε, αλλά ως επαγγελματίας αυτό που πρέπει να πω πρώτα είναι "συγχαρητήρια" στη Λαμποράλ Κούτσα. Έχουν δύο πολύ καλούς χειριστές της μπάλας (Άνταμς και Τζέιμς), αυτοί έκαναν τη διαφορά απόψε και δύο ημέρες νωρίτερα", ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος πρόσθεσε πως " προχθές (σ.σ.: 13/4) σας είπα ότι θα ήμασταν πολύ καλύτεροι στο δεύτερο παιχνίδι, κι αυτό κάναμε. Παλέψαμε για να πάρουμε τη νίκη και να "σπάσουμε" την έδρα της Λαμποράλ Κούτσα".

Σε ό,τι αφορά τη... φύση του αποψινού αγώνα, είπε πως " Δεν μου άρεσαν κάποια σφυρίγματα. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη αντιμετώπιση από τους διαιτητές. Διαθέτουν αθλητικά προσόντα, παίζουν ένας εναντίον ενός και παίρνουν πολλά μακρινά σουτ. Είναι δύσκολο να αποφασίσεις πώς να τους αντιμετωπίσεις. Έχω ένα θέμα με τα σφυρίγματα. Δεν μπορείς να κρίνεις τους αγώνες με βολές. Άσε τους παίκτες να αποφασίσουν. Ο Ραντούλιτσα είχε μόνο δύο βολές και αυτά είναι δυσανάλογα. Η πρόθεσή μου είναι να παλέψουμε και να το ξεπεράσουμε. Θα πάμε τώρα στο ΟΑΚΑ και θα σκεφτούμε όσα κάναμε λάθος για να τα διορθώσουμε".

Για να καταλήξει δηλώνοντας σίγουρος για την επιστροφή στη Βιτόρια: " Ελπίζω να σας δω όλους (σ.σ.: αναφερόμενος στους δημοσιογράφους). Πείτε με αλαζόνα, αλλά θα σας ξαναδώ"!

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ