EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Τα παιδιά βελτιώνονται διαρκώς"

Τζόρτζεβιτς: "Τα παιδιά βελτιώνονται διαρκώς"

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την Καρσίγιακα έδωσε έναν καλό λόγο στον Σάσα Τζόρτζεβιτς να χαμογελά, πλην όμως ο Σέρβος κόουτς είπε πως το "τριφύλλι" έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του απέναντι στην Καρσίγιακα (85-73) στο ΟΑΚΑ, κατακτώντας το πρώτο δίποντο της χρονιάς στην Euroleague. Η ενέργεια και η ένταση που έβγαλε η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς αποδείχθηκαν καταλυτικά στοιχεία για την επικράτηση, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να μην μένει όμως μόνο σε αυτά.

" Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παίζεις σαράντα λεπτά με συγκέντρωση. Είχαμε ετοιμάσει το παιχνίδι πολύ καλά. Ήταν το αντίθετο από τα προηγούμενο παιχνίδι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο συνεχίσαμε να παίζουμε το παιχνίδι μας και δεν έπεσε η διαφορά κάτω από τους δέκα", δήλωσε αρχικά πριν πάει σε ατομικό επίπεδο:

" Ο Τζέιμς Γκιστ έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Όχι το καλύτερο στην καριέρα του, αλλά πολύ κοντά σε αυτό. Είχε ενέργεια, ο Διαμαντίδης συνδέεται εξαιρετικά και διάβασε τα πάντα στο παιχνίδι παίζοντας πολύ καλά, μαζί με τον Νικ Καλάθη έδωσαν 19 ασίστ κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την επίθεσή μας".

Εν συνεχεία δήλωσε πως η Καρσίγιακα " ήταν μία αθλητική και γρήγορη ομάδα απέναντί μας. Μία ομάδα με βαθύ πάγκο, είχαν νικήσει την Μπαρτσελόνα πριν μία εβδομάδα και τους προσέξαμε. Πιστεύω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η συγκέντρωση των παικτών και η θέλησή τους για νίκη. Η άμυνά μας μπορεί να δουλευτεί και μπορεί να μας δώσει πολύ αλλά είναι νορμάλ και φυσιολογικό να… αφαιρεθούμε σε κάποια κομμάτια", για να προσθέσει πως " είμαστε μία ομάδα που βελτιωνόμαστε, ακόμα είναι πολύ νωρίς για τους παίκτες μας και θέλουμε να εξελισσόμαστε ως ομάδα. Όταν κυκλοφορούμε την μπάλα όπως στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ".

Όσο για την ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του στην αρχή του αγώνα, δήλωσε: " Δεν είχαμε πολλά επίσημα παιχνίδια και η προσπάθειά μας και η ενέργεια ήταν καλή. Οι παίκτες μας βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι. Ο χρόνος συμμετοχής προσαρμόζεται σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε κάποιες προσαρμογές στην συμμετοχή των παικτών σε δύο δεκάλεπτα. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ