EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Τα λάθη μας έδωσαν πίστη στη Λοκομοτίβ"

Τζόρτζεβιτς: "Τα λάθη μας έδωσαν πίστη στη Λοκομοτίβ"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε τα στοιχεία που έφεραν την ήττα από τη Λοκομοτίβ στο ΟΑΚΑ, ενώ εξήρε την απόδοση του Μάλκολμ Ντιλέινι.

Η ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν βάζει δύσκολα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει μπροστά του έναν "τελικό" σε μία εβδομάδα. Οι "πράσινοι" δεν τα κατάφεραν απέναντι στη ρωσική ομάδα, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να στέκεται στα λάθη που έφεραν την ήττα, την ώρα που μίλησε για την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ήττα από τη Λοκομοτίβ: " Ήταν μια δύσκολη ήττα για εμάς. Πρέπει να συγχαρώ την Λοκομοτίβ. Το ήθελαν από την αρχή. Ήρθαν να παίξουν δυνατά, έτσι παίζεται το μπάσκετ. Κάναμε την προσπάθειά μας. Μόλις επιστρέψαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο, αμυντικά, φτιάξαμε το παιχνίδι μας έτσι ώστε να κάνουμε ένα πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη όμως. Υποπέσαμε σε τρία χαζά λάθη όμως, έδωσαν… πίστη στον αντίπαλό μας. Ήταν μια δύσκολη ήττα κόντρα σε έναν κορυφαίο γκαρντ, όπως ο Ντιλέινι. Που με το ταλέντο του μας έβαλε πολλά προβλήματα. Τα γρήγορα φάουλ του Καλάθη, που πήγε καλά πάνω του, μας δημιούργησε περισσότερα προβλήματα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς".

Για τα λάθη: " Κάθε μπάλα μετράει και το κάθε λάθος στοιχίζει. Στο τέλος κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είναι κρίμα. Θέλαμε ένα μεγάλο σουτ, μια μεγάλη άμυνα, αλλά με τους γκαρντ τους να κάνουν τέτοιο ματς ήταν πολύ δύσκολο για εμάς και πολύ πιο εύκολο για εκείνους".

Για τους διαιτητές: " Δε θα επιτρέψω στον εαυτό μου να πει τίποτα στους διαιτητές, αλλά γενικότερα θα πρέπει να κοιτάζουν καλύτερα το θέμα των… βημάτων. Είναι κομμάτι της αμυντικής μας προσπάθειας. Γίνεται συνέχεια. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Πρέπει να αρχίσουμε να τους σεβόμαστε".

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: " Ψάχνουμε την αγορά για παίκτη και θέλουμε… φρέσκα πόδια στα επόμενα ματς. Ο τραυματισμός του Μποχωρίδη είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Μπορούσε να μας δώσει πάρα πολλές λύσεις. Περιμένω τον Παππά, αλλά δε ξέρουμε πως θα είναι μετά από τόσους μήνες απουσίας. Είμαστε ελλιπείς στα γκαρντ και δε γίνεται να περιμένεις συνέχεια το κάτι παραπάνω από τους ίδιους. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να διορθώσουμε τα λάθη μας, να κρύψουμε ότι πρέπει και να δείξουμε αυτό που πρέπει για να μπορούμε να ανταγωνιζόμαστε τους πάντες".

Για τον Ντιλέινι: " Ήμασταν έτοιμοι για τον Ντιλέινι και φάνηκε. Ένας παίκτης όμως με τέτοιο ταλέντο έχει πολλά "όπλα". Έβαλε μεγάλα σουτ. Δε μπορείς να τον κρατήσεις μόνο στο μηδέν. Και το τρίτο φάουλ του Γκιστ, αλλά και το τρίτο και τέταρτο του Καλάθη έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Αυτή, όμως, είναι η ποιότητα του Ντιλέινι. Κάποιες βραδιές απλά συγχαίρεις τον αντίπαλο. Μπράβο πραγματικά".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ