EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Συνέχεια στο σερί μας"

Τζόρτζεβιτς: "Συνέχεια στο σερί μας"

Ο Παναθηναϊκός μετράει 8 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια στο Top-16 και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε ότι οι "πράσινοι" θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στον αγώνα με την Αναντολού Εφές.

Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή του στα πλέι οφ ενώ η αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές (7/4, 20:30) στην Κωνσταντινούπολη αποτελεί την τελευταία ευκαιρία των "πράσινων" να διεκδικήσουν το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά.

Συγκεκριμένα, το "τριφύλλι" θέλει νίκη επί των Τούρκων και ήττα της Λοκομοτίβ Κουμπάν από την Νταρουσάφακα ώστε να τερματίσει στη δεύτερη θέση του Ε' ομίλου πίσω από τη Φενέρ και να παίξει με πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση.

Στο μεταξύ, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε στο euroleague.net για τον αγώνα με την Εφές και ξεκαθάρισε ότι οι "πράσινοι" θα μπουν στη διαδικασία να σκεφτούν τα πλέι οφ το βράδυ της Πέμπτης.

"Μολονότι έχοuμε ήδη προκριθεί στα πλέι οφ της Euroleague, θα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα τον αγώνα με την Αναντολού Εφές. Η αντίπαλός μας διαθέτει ποιότητα και γεμάτο ρόστερ, έχει στην άκρη του πάγκου της τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε. Κάναμε ένα εξαιρετικό comeback στη διοργάνωση, μετρώντας 8 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια μας και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο την Αναντολού Εφές. Θα μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε τα πλέι οφ το βράδυ της Πέμπτης".

Εκ μέρους των παικτών του Παναθηναϊκού μίλησε ο Βινς Χάντερ: "Οι προπονητές μας στον Παναθηναϊκό μάς έχουν ήδη εξηγήσει ότι η Αναντολού Εφές είναι μια πραγματικά καλή ομάδα. Γνωρίζουμε ότι είναι υποχρέωσή μας να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Προχωράμε βήμα-βήμα και σκεφτόμαστε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Εκτός οι Μποχωρίδης, Παπαγιάννης

Με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε σήμερα (5/4) το απόγευμα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Πέμπτης (7/4, 20.30) με την Αναντολού Εφές για την τελευταία αγωνιστική του Top 16 της Euroleague. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έμεινε εκτός καθώς έκανε μια μικροεπέμβαση σε δάχτυλο του ποδιού του ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης ακολούθησε μέρος του προγράμματος αφού ταλαιπωρείται από μια ίωση. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη αύριο το μεσημέρι (6/4, 13.40).

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ