EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Πόλεμος, η μαγική λέξη"

Τζόρτζεβιτς: "Πόλεμος, η μαγική λέξη"
STOLISVAGGELIS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κι ο Αντώνης Φώτσης σχολίασαν το Game 3 των playoffs απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα (19/4, 21:15), με τον προπονητή του "τριφυλλιού" να τονίζει την πίστη του για νίκη.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο σε ό,τι αφορά τη μάχη για πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου, μετά τις δύο ήττες στη Βιτόρια. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κι οι παίκτες του δεν πτοούνται πάντως, επισημαίνοντας με δηλώσεις τους πως το "τριφύλλι" έχει την ποιότητα και την ικανότητα να ανατρέψει την κατάσταση. Οι "πράσινοι" προπονήθηκαν για τελευταία φορά τη Δευτέρα (18/4), με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει το "παρών" στο ΟΑΚΑ, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη του στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

" Είναι μόνο ένα παιχνίδι. Υπάρχει το αυριανό ματς και μετά θα σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Ένα βήμα κάθε φορά. Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε την ιστορία και τη στατιστική, που εσάς αρέσει πολύ. Πρέπει να σκεφτούμε τη δουλειά μας που είναι να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σάσα Τζόρτζεβιτς σε ό,τι αφορά τον τρίτο προημιτελικό με τη Λαμποράλ Κούτσα (19/4, 21:15), πριν εξηγήσει ότι " πρέπει να επιλέξω πολλά πράγματα από το δεύτερο παιχνίδι. Θέλω να ξεχάσω πολλά πράγματα από το πρώτο παιχνίδι. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ματς βγήκαμε έξω πιο δυνατά, για να παλέψουμε, που είναι η μαγική λέξη για μας. Πρέπει να παλέψουμε ξανά, να παίξουμε σκληρά και σε αυτό ποντάρω ότι μπορούμε να κάνουμε. Δεν πρέπει να τους κάνουμε δώρα, όπως κάναμε πολύ στα δύο πρώτα παιχνίδια".

Τέλος, για το κλίμα που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας, σχολίασε: " Τα παιδιά έχουν πίστη. Είμαστε περήφανοι που έχουμε αυτή την υποστήριξη από τον κόσμο. Μας αρέσει να παίζουμε στο γήπεδό μας, τους χρειαζόμαστε και με την ενέργεια που θα μας δώσουν θα μας βοηθήσουν".

Τζόρτζεβιτς: "Πόλεμος, η μαγική λέξη"
STOLISVAGGELIS

Φώτσης: "Μπορούμε"

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης είπε αρχικά πως " χρειάζεται να παίξουμε πολύ καλύτερα απ' ότι έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Έχουμε και το αβαντάζ της έδρας αυτή τη στιγμή, πρέπει να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να ξεκινήσουμε από αύριο και μετά βλέπουμε", για να προσθέσει: " Πιστεύω πως η ομάδα πρέπει να πολεμήσει γιατί όλοι είδαμε ότι η Λαμποράλ είναι μία ομάδα πολύ μαχητική και βγάζει πολλή ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω πως αν σε αυτόν τον τομέα φανούμε καλύτεροι θα έχουμε πολλές ελπίδες".

Σε ερώτηση για τις απουσίες που ενδεχομένως να έχει για ακόμη ένα παιχνίδι η Λαμποράλ Κούτσα, ανέφερε: " Εμείς δεν περιμένουμε να μην παίξει κανένας τους για να κερδίσουμε. Κοιτάμε τι κάνει η δική μας ομάδα, πως μπορέσουμε εμείς να κερδίσουμε. Είδαμε ό,τι μπορούμε, δεν περιμένουμε να υπάρξουν ελλείψεις. Κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να καταφέρουμε κάτι καλό", ενώ κατέληξε λέγοντας: " Σίγουρα μπορούμε γι' αυτό βρισκόμαστε εδώ. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και το μόνο που απομένει είναι να μπούμε στο γήπεδο και να το δείξουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ