EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Περιμένω την αντίδραση των παικτών μου"

2015-10-29_FCBvsPANATHINAIKOS_VICTOR
2015-10-29_FCBvsPANATHINAIKOS_VICTOR VICTOR SALGADO

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στάθηκε στην απαιτούμενη αντίδραση που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του, μετά τη βαριά εκτός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα (77-52).

Η βαριά εκτός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα, χάλασε αρκετά την καλή εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός τον πρώτο μήνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Οι "πράσινοι" δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τις απουσίες και την αστοχία τους, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν τη συντριβή.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς συνεχάρη αρχικά την Μπαρτσελόνα πριν πει ότι " άξιζε τη νίκη. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε τον αγώνα. Δεν είχαμε ανταγωνιστικό πνεύμα και αυτό είναι απαράδεκτο. Ήταν λάθος το πρόσωπο που παρουσιάσαμε και αν έρθεις έτσι στη Βαρκελώνη θα πάθεις αυτό που πάθαμε εμείς".

Ενώ εξήγησε πως " περιμένω αντίδραση από τους παίκτες μου και είμαι βέβαιος ότι θα αντιδράσουν με το σωστό τρόπο. Πρέπει να ξυπνήσουμε και να ξεχάσουμε ό,τι κάναμε τον τελευταίο μήνα. Η σεζόν είναι μεγάλη και οι παίκτες μου πρέπει να το καταλάβουν και θα το καταλάβουν. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα είχαν ενέργεια σε υψηλό επίπεδο κι έκαναν σπουδαία δουλειά. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες αλλά είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς και απουσίες. Η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να συγκεντρωθούμε για τη συνέχεια".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ