EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Να παλέψουμε σκληρά"

Τζόρτζεβιτς: "Να παλέψουμε σκληρά"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και ο Έλιοτ Ουίλιαμς έδωσαν το σύνθημα, ώστε ο Παναθηναϊκός να φέρει στα ίσια τη σειρά με τη Λαμποράλ Κούτσα. Δείτε videos από την προπόνηση του "τριφυλλιού" στη Βιτόρια.

Ο Παναθηναϊκός δεν… πολέμησε στο πρώτο ματς και το πλήρωσε αλλά αυτή τη φορά φαίνεται διατεθειμένος να το κάνει. Αυτό μάλιστα τόνισε και ο Σασα Τζόρτζεβιτς ο οποίος περιμένει από τους παίκτες του να είναι περισσότερο επιθετικοί.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" πριν από την τελευταία προπόνηση στην "Fernando Buesa Arena" σχολίασε: " Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι δεν παίξαμε με τις πραγματικές μας δυνατότητες. Ο μόνος δρόμος που υπάρχει εδώ στη Βιτόρια ώστε να καταφέρουμε το στόχο μας είναι να παλέψουμε σκληρά. Όλα τα υπόλοιπα λάθη που μπορεί να γίνουν είναι μέσα στο παιχνίδι, αυτό που οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε είναι να πολεμήσουμε. Αυτό είναι το νούμερο ένα ζητούμενο".

Ο Τζόρτζεβιτς ρωτήθηκε για τα προβλήματα της Λαμποράλ και αν κάνουν πιο εύκολο το έργο του Παναθηναϊκού αλλά ήταν ξεκάθαρος: " Σε ένα παιχνίδι σαν αυτό θα πρέπει να πολεμήσεις σκληρά για να τα καταφέρεις. Η Λαμποράλ είναι μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ και πολλούς διεθνείς παίκτες. Έχει τον Μπουρούση που είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Παίζει πολύ καλά εδώ. Είχα εξηγήσει στους παίκτες μου ότι πρέπει να ήμαστε επιθετικοί, αλλά δεν ήμασταν. Αυτό είναι κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου".

"Πάμε για την ισοφάριση"

Στο πρώτο ματς στη Βιτόρια, τίποτα δεν λειτούργησε καλά για τον Παναθηναϊκό και ο Έλιοτ Ουίλιαμς δεν αποτελεί εξαίρεση αφού δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά. Ο Αμερικανός γκαρντ πάντως, πριν από την τελευταία προπόνηση τόνισε πως οι "πράσινοι" θα δώσουν μάχη για να ισοφαρίσουν τη σειρά με τη Λαμποράλ Κούτσα. " Στην πρώτη αναμέτρηση κάποια πράγματα δεν λειτούργησαν καθόλου καλά. Η Λαμποράλ ήταν καλύτερη από εμάς και κέρδισε δίκαια. Αγωνίστηκε πολύ σκληρά μέχρι το τέλος και έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο από εμάς. Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα είμαστε έτοιμοι για αυτό", σχολίασε ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε: " Μέσα από την άμυνά μας πρέπει να μην τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό. Στο πρώτο ματς κάναμε κάποια κρίσιμα λάθη στην άμυνα και τα πληρώσαμε. Δεν πρέπει να ξαναγίνουν. Τόσο στη ρακέτα, όσο και στην περιφέρεια όπου περνούσαν εύκολα κι έφταναν στο καλάθι".

"Ξέρουμε πως μπορούμε καλύτερα"

Από την πλευρά του ο Μαρκίζ Χέινς στάθηκε στο κομμάτι της ενέργειας όπως είχε πει και στον SPORT24 RADIO 103,3 μετά το τέλος του πρώτου αγώνα. " Δεν είχαμε την ενέργεια που χρειαζόμασταν στο πρώτο παιχνίδι, αλλά είδαμε το βίντεο και κάναμε την αυτοκριτική μας. Δεν είμαστε θυμωμένοι, ο θυμός δεν είναι η κατάλληλη λέξη. Σίγουρα ξέρουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε πολύ καλύτερα. Η Λαμποράλ θα βγει έξω και θα κάνει το παιχνίδι της, θα μας επιτεθεί αλλά εμείς πρέπει αυτή την φορά να είμαστε έτοιμοι", ήταν τα πρώτα λόγια του Χέινς και συνέχισε: " Αν έβλεπε κάποιος το τελικό σκορ στο πρώτο ματς, θα έλεγε ότι αυτή είναι η διαφορά των δύο ομάδων, όμως κάποιες λεπτομέρειες μπορούν να αλλάξουν τέτοια μεγάλα παιχνίδια".

Στη συνέχεια ο Αμερικανός γκαρντ πρόσθεσε: " Είχαμε θέμα στο κομμάτι της ενέργειας. Ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε χωρίς ενέργεια και επιτρέψαμε στη Λαμποράλ να πάρει μεγαλύτερη διαφορά. Αυτό δεν θα πρέπει να επαναληφθεί. Οφείλουμε να βγούμε και να παίξουμε δυνατά από την αρχή".

Δείτε videos από την προπόνηση του Παναθηναϊκού στη Βιτόρια

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ