EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Να δώσουμε απαντήσεις στους εαυτούς μας"

Τζόρτζεβιτς: "Να δώσουμε απαντήσεις στους εαυτούς μας"

O Σάσα Τζόρτζεβιτς σχολίασε πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει Κουμπάν θέλουν να δώσουν απαντήσεις στους εαυτούς τους και ζητά την στήριξη των φιλάθλων. Χέινς: "Να έχουμε καθαρό μυαλό στην επίθεση".

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς και ο Αμερικανός γκαρντ του "τριφυλλιού", Μαρκέζ Χέινς, μίλησαν για το παιχνίδι της Πέμπτης (17/3), στο οποίο οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο ΟΑΚΑ, για την 11η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, σχολίασε: "Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και το ξέρουμε καλά. Μετά την ήττα μας στο Βελιγράδι θέλουμε να δώσουμε… απαντήσεις στους εαυτούς μας. Να πάρουμε την νίκη και να κάνουμε ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τα playoffs. Η Λοκομοτίβ είναι μια πολύ καλή και πολύ ποιοτική ομάδα. Έχει ταλέντο, εμπειρία και έχει καταφέρει να βρει μια ισορροπία στην επίθεση και την άμυνά της. Πιστεύω απόλυτα στις δυνατότητες των παικτών μου και είμαι σίγουρος ότι μαζί με την υποστήριξη των οπαδών μας θα τα καταφέρουμε".

Χέινς: "Να παίξουμε με καθαρό μυαλό στην επίθεση"

Ο Αμερικανός γκαρντ του "τριφυλλιού", Μαρκέζ Χέινς, σχολίασε: "Είναι ένα πολύ μεγάλο ματς για εμάς. Ξέρουμε καλά ότι σε περίπτωση που καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη τότε θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στα playoffs. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε στην άμυνά μας και να παίξουμε με… καθαρό μυαλό στην επίθεση. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι συμπαίκτες μου κι εγώ θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για την νίκη και είμαι επίσης σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι και πάλι δίπλα μας για να μας στηρίξει".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ