EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Ίσως η πιο σημαντική νίκη της σεζόν"

Τζόρτζεβιτς: "Ίσως η πιο σημαντική νίκη της σεζόν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εστίασε στη σημασία της εκτός έδρας νίκης του Παναθηναϊκού επί της Νταρουσάφακα (86/84), για να σταθεί στην απουσία του Όγκνιεν Κούζμιτς από το παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός "έκλεψε" τη νίκη από την Νταρουσάφακα στην Volkswagen Arena χάρη στο "ξέσπασμα" του Έλιοτ Ουίλιαμς στα τελευταία 41'' της αναμέτρησης , με αποτέλεσμα να παραμείνει "ζωντανός" στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ της Euroleague.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε πως " ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ίσως η πιο σημαντική της σεζόν. Αρχίσαμε άσχημα το ματς κάτι που θα συζητήσουμε με τα παιδιά. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα δεν παίξαμε απλά, παίξαμε για να νικήσουμε. Στην αρχή δεν είχαμε λύσεις στο χαμηλό ποστ απέναντι στον Ερντέν και θέλω να υπογραμμίσω το πόσο μας έλειψε η σπουδαία άμυνα του Κούζμιτς. Βεβαίως και έχουμε βάθος, έχουμε παίκτες με ποιότητα, όμως το ότι αρχίσαμε άσχημα έχει να κάνει με την άμυνά μας στο χαμηλό ποστ", ενώ στη συνέχεια αποθέωσε τους Έλιοτ Ουίλιαμς και Βινς Χάντερ λέγοντας:

" Δύο παιδιά, ο Ουίλιαμς και ο Χάντερ είναι σπουδαίοι παίκτες, όμως ακόμα μαθαίνουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ και πρέπει να τους βοηθήσουμε. Το ότι ήμασταν καλοί στα τρία τελευταία δεκάλεπτα έχει να κάνει με το γεγονός ότι παλέψαμε, βγάλαμε ενέργεια και επιθετικότητα".

Από την πλευρά του, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα τόνισε: " Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες. Το σκορ ήταν συνεχώς "κλειστό". Στο τέλος βγάλαμε ενέργεια, παίξαμε καλές άμυνες και βάλαμε μεγάλα σουτ. Προσπαθήσαμε να μείνουμε ομάδα ακόμη κι όταν κάποιοι από εμάς δεν έπαιζαν καλά. Αυτό είναι φυσιολογικό καθώς μιλάμε για ανθρώπους. Σε αυτά τα σημεία πρέπει η ομάδα να μένει ενωμένη και ήρεμη κάτι που εμείς καταφέραμε να πετύχουμε".

Εξάλλου, λίγη ώρα μετά το φινάλε του αγώνα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχάρη -μέσω των συνεργατών του- τόσο τους παίκτες όσο και το τεχνικό επιτελείο του "τριφυλλιού" για την εκτός έδρας επικράτηση επί της Νταρουσάφακα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ